Viestiketju: IKH jarruputkityökalu
Näytä yksittäinen viesti
  #10  
Vanha 03.07.2012, 21:28
Patu925 Patu925 ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 06.09.08
Sijainti: Imatra
Viestit: 1.561
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja mikkocap Näytä viesti
ad:lta ostettu samankaltainen sarja itellä käytössä ollut. samaa mieltä kun kaikki muutkin, esim. harjoittelua ehkä vaatii niin että tulee hyviä päitä. välttäviä tuleekin sitten useammin, mutta toimivia juu. ainut vika on se että puristin ei mene kohtuu voimalla tarpeeksi tiukalle, vaan putki luistaa läpi, ja sitten kun päättää käyttää kunnolla jerkkua niin käy lopulta siten että kierteen menee toisesta puristimen siipimutterista tai sitten siitä pultista. kävi just näin. toimi vielä niin kauan että sain veljen fj:hin putket tehtyä siten että lukitsi lukkopihdeillä sen puristimen jäykäksi ja pyöritti vaan sitä toista mutteria.

vika saattoi olla myös käyttäjässä, mutta sanon vaan että ne kierteet siinä puristimessa näyttivät uutenakin juuri siltä että moinen hajoaminen ei tullut täytenä yllätyksenä...
Minulla on piltema vastaava kone mistä kanssa meni jengat huonoksi. Ne tapit on rosteria eli eipä ole ihme kun leikkaa jenka herkästi kiinni. Kaikki koneen jengat kun voitaa esim. kuparirasvalla niin toimii paljon herkemmin. Myös se puristimen jenka.
Vastaa lainaten