Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja pastirolli
Kuinka paistetaan ohukaisia?
Minä perkele teen häränlihakastiketta punaviinillä, pyöräytän spagetti-poloneesit ja karjalanpaisti valmistuu vaikka silmät kiinni mutta lettujen/lättyjen/ohukaisten paistaminen ei onnistu.
Tuotteista tulee aina liian paksuja, palaneita, raakoja sisältä tai muuten epäonnistuneita. Pitääkö pannun olla tosi kuuma vai mikä siinä on jujuna? 
|
Pitää olla paksu pohjainen pannu ja kuuma semmonen.Jos omistat jonkun jeesuksen anopin vanhan valurauta pannun niin se on hyvä.Mutta millään halvalla teflon pannulla homma ei skulaa.
Eli siinä pannussa pitää olla massaa ettei se jäähdy kun sitä lättytaikinaa kaataa siihen. Ja kun kaataa sitä taikinaa niin aloittaa keskeltä ja "pyörittää" sitä taikinaa reunoille päin niin että se taikina "ohenee" ennenkuin se tapaa sen reunan. Ja samalla voi toisella kädellä kallistella sitä pannua että se taikina levittyy tasaisesti. Tässä kohtaa jos on halpa ja kevyt pannu,menee homma pieleen eli se pannu jäähtyy.
Ja voita pitää käyttää niin että hirvittää...Varsinkin siinä valurauta pannussa ja sillä kun paistaa niin ekat lätyt meinaa palaa pohjaan ennenkuin se pannu on tarpeeksi rasva kylläinen.
__________________
Oli kysymys mikä tahansa niin vastaus on TOYOTA
V..tut se mitään heikkoa ole...
Antsa. The member of Lahnajärven moottoriurheilusukeltajat Ry.
Only tool you need to keep your TOYOTA running, is welding machine.
Ostetaan Bj kuskin ovi. Pyyhkijän moottorin koppa.
Jyrsitään Kantoja.
Piikataan betonia eli tallin lattiat ym.Sekä muut Bobbari ja mönkkärityöt.
0500-752101/Antsa
Honda Rincon 650 ym.Työmönkkärijorinat löytyy tästä
Antsan Tuubi