Viestiketju: -79 Cherokee
Näytä yksittäinen viesti
  #14  
Vanha 24.04.2012, 14:26
Jeep-Antti:n Avatar
Jeep-Antti Jeep-Antti ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen++
 
Rekisteröitynyt: 04.09.06
Sijainti: Anjala, .
Viestit: 311
Perusasetus

Pitkästä aikaa tulee silmäiltyä palstaa ja lueskeltua tätä.

Mulla ei ole ollut ongelmia tuon käynnistymisen kanssa, paitsi jos bensapinta on päässyt muuttumaan liian alas tai joissain ajotilanteissa noustessa jyrkkiä mäkiä päässyt tulvimaan ja sammumaan.
En usko oikein tuohon lämpö- tai paluulinja ongelmaan. Kaasarina on mulla monien vuosien aikana toiminut tuo 2-kurkkuinen Holley, ei siis alkuperäinen.
Nuo perien huohottimet on vaan yhdistetty samaan huohotinpiiriin letkuilla ettei periin pääse vettä, jos huohottimet olisivat jumissa.
Kannattaa ensiksi säätää vaan bensapintaa(veikkaisin ylöspäin). Se on helposti säädettävissä Holleyssä tuosta bensalinjan tulokohdan päällä olevasta mutterista.
Jakajalle saa liikerataa "kierrättämällä" tulpanjohtojen paikkaa, mutta ei pitäisi sitäkään tarvia. Sytytys on myöskin toiminut kun ajatus kärkien poistamisen jälkeen(kärjetön elektroninen).

Autolla on samoilla bensalinjoilla ja sytkäosilla ajettu 24h kisat ja useiden päivien safarit, ilman mitään ongelmia moottorin käynnin osalta. Ehkä jokin alipainevuoto kaasarin laipassa tai imusarjassa, voisi olla mahdollista. Imusarjassa oli joku reunimmainen pultti poikki ja jossain huono kierrekin, mutta ei tuo patarautainen imusarja kyllä taida ihan helposti mihinkään silti vääntyä.
Vastaa lainaten