Näytä yksittäinen viesti
  #25  
Vanha 23.10.2011, 23:46
njp_racing njp_racing ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 29.09.09
Sijainti: Lahti
Viestit: 51
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja baxxter Näytä viesti
Onkohan jossain kisassa "uittamalla" kerätyt rastit ratkaisseet sijoituksen? Ja faktaa kiitos? Joka tapauksessa, onhan se tietty ikävää että maastossa on haastavaa edetä autolla, vai olikohan se lajin tarkoitus?
Tähän vastatakseen pitäisi tietää (kautta aikain) kaikkien teamien sijoitukset, pisteet ja keräämät rastit. En todellakaan tiedä ovatko uittamalla kerätyt rastit ratkaisseet joskus sijoituksen, mutta täysin mahdollista se on: yleensä ne uittorastit ovat isopisteisiä ja joskus sijoituksien välillä ei ole montaakaan pistettä. Pystytkö sinä puolestasi varmasti sanomaan, että uittamalla kerätyt rastit eivät ole koskaan ratkaisseet yhtään sijoitusta? Ja faktaa kiitos.

Kuten sanottu, tämä koski sekä harrasteluokka ajatusta, että muita luokkia. Eli jos Cupissa halutaan kroolailla, OK, mutta harrasteluokka-ajatukseen se ei minusta kuulu.

Maastossa on haastavaa edetä autolla juu. Maastossa on nykyään haastavaa edetä myös autoa etäisesti muistuttavalla vinssilavetilla (joka kuskataan kisapaikalle lavetilla). Onko se(kään) lajin tarkoitus, varsinkin jos harrastajamäärät ovat kääntyneet jyrkkään laskuun? Tai: onko vinssifetismi se AINOA harrastusmuoto?

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja baxxter Näytä viesti
Tässähän on kuvailtu nykyiset kisat?
Siinä oli varmastikin kuvailtu nykyisten kisojen tavoite. Onko siinä nykyään aina onnistuttu?

Harrasteluokasta puhuttaessa (lisä)luokkia olisi yksi tai kaksi, jos harrasteluokassa olisi aina kahden hengen miehistö ja yksi tai kaksi luokkaa renkaiden mukaan. Ei minusta mahdoton. Onhan se crossissakin onnistunut, miksei sitten suunnistuksessa?

Rastireittiajatus vaatii varmasti työstöä, mutta onhan se nyt hieman kilpailijoiden aliarviointia tyrmätä se suorilta käsin? Pistelasku: näet kortilta ensin "reittirasti" kuvan, tiedät odottaa seuraavana "emorasti"kuvaa, jossa rastilappu voisi olla vaikka erivärinen sen mukaan kumpaa reittiä (lyhyt vai pitkä + lisärasti) tuli. Pisteet tai ei pisteitä. Ei kuulosta minusta ylivoimaiselta, mutta toisaalta minä en olekaan rastikuvia ollut ikinä tulkkaamassa. Joku tuomarihenkilö (tai vaikka useampikin) voisi sanoa mielipiteensä tuosta. Jos "Baxxter" on ollut tuomaroimassa, niin se oli yksi mielipide järjestäjien puolelta.

Viimeksi muokannut njp_racing : 24.10.2011 10:13
Vastaa lainaten