Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Rekisteröimätön
Yksi ohje lisäys, muunnelma ekasta
* marinoimattomia kanankoipia (voi olla koko normipaketti eli 8kpl, marinadi riittää)
Marinadi
* 1 dl konjakkia
* 1 raastettu sitruunan kuori
* sen saman sitruunan mehut
* tuoretta timjamia (nippu)
* suolaa sopivasti
* mustapippuria myllystä
* paprikajauhetta (voi jättää poiskin kurkumalla saa paremmin väriä)
* 1 habanero chili hienonnettuna ja siemenineen
* loiskaus neste savua
Marinadi ainekset sekoitetaan kulhossa. Kaadetaan muovipussiin ja koivet perään. Vuorokausi jääkaapissa. Weberi kuumaksi ja savulastut perään. Koivet folio astiaan. Epäsuoralla tulella (asteet about 200) sellaisen reilun ajan, että koivet ruskistuu ja paistuu. Välillä voi voidella vaikka jollain savunmakuisella marinadilla, johon on sotkettu öljyä.
nyybinä myllis
|
Tuohon marinadiin voisi lisätä hiukan fariinisokeria niin tasapainottaa tuota sitruunaa..
nyybinä myllis