Näytä yksittäinen viesti
  #7  
Vanha 28.04.2011, 22:14
Rekisteröimätön
Guest
 
Viestit: n/a
Talking

Marinadi on kanankoiville eikä kokille


Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja myllis Näytä viesti
Ajattelin tämänpäivän kokeilun jälkeen, että oliskohan muilla myös hyviä ohjeita. Siis viinaa pitää olla reilusti eikä mitään hippiäisiä ja prosentit kohallaan eli pois kaljat ja viinit. Tuossapa malliohje ja oli todella hyvää (mukailtu kauhukeittiön ohjeesta)

* marinoimattomia kanankoipia (voi olla koko normipaketti eli 8kpl, viskimarinadi riittää)

Marinadi

* 2 dl Talisker viskiä (ohjeessa amerikan kuraa)

Ei tuota paistoaikaa tullut mitattua kun kokille jäi tuon loppu Taliskerin tyhjentäminen...mutta hyvää oli...vaikka itte sanonkin..
Sä olet tietty lukenu ton 2 dl > teelusikaksi. Ja se mitta, 2 dl, on kanankoipea kohden eikä kokille jää silloin mitään sisäisesti!!!
Vastaa lainaten