Näytä yksittäinen viesti
  #201  
Vanha 22.11.2010, 19:35
Picu Picu ei ole kirjautuneena
Konkari+++
 
Rekisteröitynyt: 28.03.10
Sijainti: Vampula
Viestit: 916
Perusasetus

Niin, se oli JMC joka hajosi jo ennen katsastusta. Ossi on tässä viime aikoina tehnyt isoja muutoksia jälleen kerran autoon ja koe ajot jäi tekemättä. Piti mennä hieman testaileen ja lämmitteleen renkaita ennen "leiman" hakua. Kiinnostavaksi testauskohteeksi osoittautui trial kilpailukenttänä tutuksi tullut kivikkorinne. Liukasta oli mutta hienosti kiipi pahan kivikon läpi. Sitten huipulla ohjaus jumittui ja syykin selvisi. Ohjaustehostimen pumpun hihna poikki. Pumpun vaihdon jäljiltä ei ollut hihnapyörät tulleet ihan linjaan.
Ainutkaan varaosaliike ei ollut avoinna?! Mutta ISO KIITOS Simeliuksen Petelle, hänen pajaltaan löytyi yksi hihna. Ikävä kyllä kilpailu oli jo alkanut kun auto saatiin kuntoon. Mutta ei se mitään, uudestaan kivikkoon ja sama juttu. Hiukkaa ennen mäen lakea ohjaus jäykäksi....hihna poikki. Ilmeni että pelkkä kierroksien kasvattaminen riitti katkaisemaan sen, oli renkaat sitten missä asennossa.
Siihen oli hyvä lopettaa. Nyt on hihnapyörät linjassa ja parit topparit estämässä ettei renkaat pääse kääntymään liikaa. Mutta kun ongelmat ovat enää näin pieniä, siitä voi jopa vielä jonain päivänä tulla hyvä offi auto. Lauantaina Äetsän Kämmäkkään testaamaan uudestaan.

Iso kiitos kuitenkin tapahtuman järjestäjille. Voisiko parempaa tapaa olla viettää lauantaipäivää?

Mukavasti se auton remppakin luonasi, kun Ossin apuna oli hemaisema sexipommi. Huomasin muuten että iltapäivällä oli tisseissä aika paljon mustia sormenjälkiä. Pitäisikö siitä päätellä, että Genobi koki seksuaalista ahdistelua?
__________________
Team Kutunjuuston "kätevä emäntä"

You Tube

Facebook/Kutunjuusto
Vastaa lainaten