Ns.Hyvien ravintoloiden huono ruoka.Eli miksi pitää pitää pitää keittiötä jos ei edes ole halua tehdä kunnon sapuskaa???Lähes aina joutuu pettymään kele...

Ylihintaista ja ala-arvoista,lähes kaikki,lisäksi annokset on niin pieniä että jos sen saa edes puoleen väliin syötyä,tai vaikka kokonaan,niin pakko mennä grillin,tms.ählämin kautta kotiin.
Lisäksi tuntuu että nyky"kokit",on jotain viherpiipertäjiä joille liharuoan valmistus tuntuu olevan joko outoa,tai vastenmielistä,esim.viimeksi oli pihvi samaan aikaan sekä raaka että kuiva.
Tuli taas maanantaina muistutus miksi en käy kotomaassa ravintolassa kuin aniharvoin.
Ei ihme että ala valittaa asiakaspulaa,varmaan nälkäkuolema monella edessä,varsinkin jos pitää syödä omia sapuskoja.