Viestiketju: Makita kopiot
Näytä yksittäinen viesti
  #23  
Vanha 09.08.2010, 22:49
L-200:n Avatar
L-200 L-200 ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 28.07.04
Sijainti: Äänekoski, Finland.
Viestit: 2.155
Perusasetus

makitan kuvat


Tutkin noita kuvia joissa kuoret oli poistettu ja johdotukset oli paljaana ja en kyllä maallikona tajunnut että kumpi noista oli aito ja oikea ja kumpi väärä ja kopio. Taidan olla tyhmä kun en maallikona osaa erottaa laadukkaasti tehtyä kopiota laadukkaasta alkuperäisestä.

Lisäksi, olisi kiva tietää että kun noita kopiokoneita tulee korjuuseen niin mikä on rikki ja miksi mennyt rikki ja onko aitoja ja oikeita tullut korjattaviksi samasta syystä. Harvemmin mikään takuu korvaa käytäjän tekemistä virheitä johtuvia korjauksia (täh.. tokko tätä kalibroitua tarkkuusvaakaa voikkaan käyttää vasarana.. mit vit)
Noin niinkuin normitilanteessa jos es. akkuporakone irtosanoo toimintansa akkujen hyytymisilmiön takia n 2½v toiminta-ajan kuluttua niin kyllä siinä vaiheessa jos hankitaan suosiolla uusi ennekuin ostetaan uudet akut, jotka maksavat saman verran kuin uusi konesetti kaupan hyllyllä.

AEG:hen uusi akku (1kpl) 99€ ja bosch 18V li-ion akkuporakone x2akuilla ja 2+1v takuulla 155€... kumpi vai kampi? No kampi.
Jaa bossin hinta.. no pikkuisen tingin... ovh oli 245 €, myyntihinta "firmalle" 190€ ja tingitty hinta 155€, ja tästä on mustaa valkoisella firman kirjanpidossa.
Saako makitaan _halvalla_ uusia akkuja.... ois hiukka tarvis
Vastaa lainaten