Näytä yksittäinen viesti
  #67  
Vanha 26.07.2010, 18:49
Picu Picu ei ole kirjautuneena
Konkari+++
 
Rekisteröitynyt: 28.03.10
Sijainti: Vampula
Viestit: 916
Perusasetus

[quote=Jare;683892]Ja voisin väittää 100% varmaks, että Laasosen Tuukka tulee takuulla ajamaan ja pitämään showta, kunhan vaan mahdollisuus sille annetaan....se on unelmoinu tälläisestä touhusta jo piiiiiiiiitkään

Tällaisen tekstin Jare laittoi tässä taannoin kun keskustelimme mutaspoorista ja siitä löytyykö Suomesta ainuttakaan niin hullua että ajaa isolla hapella jenkkityyliin mutaspooriin.

Laasosen Tuukka! Jos me saataisiin sellainen show mies tänne meidän pienelle vaatimattomalle radalle esiintymään, SE OLISI SUURI KUNNIA!

Jos Tuukka on kuulolla, olet todella kunniavieras radallemme sitten kun ensivuonna on ensimmäinen virallinen tapahtuma. Jos et ole kiinnitetty mihinkään tiettyyn autoon, saa Team Kutunjuusto kunnian antaa show esitykseesi teamin oman auton käyttöösi. Se tietenkin nostaisi tapahtuman arvoa meidän kannalta tarkasteltuna.

Tällä hetkellä teamin auto näyttää tältä.


Vielä on vuosi aikaa saada edellisen mestarin jäljilta ajoneuvo kuntoon. Mutta valmistuttuaan se tulee olemaan aikasempiin versioihin verrattuna huomattavasti .... sanotaan vaikka kestävämpi.

Niin ja Tuukka vielä sellainen pikku seikka. SHOW OHJELMAN SAAT ITSE VAPAASTI RAKENTAA.
__________________
Team Kutunjuuston "kätevä emäntä"

You Tube

Facebook/Kutunjuusto
Vastaa lainaten