Näytä yksittäinen viesti
  #1  
Vanha 19.05.2010, 22:13
Byrocrat Byrocrat ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 05.04.06
Sijainti: Espoo, Finland.
Viestit: 3.194
Smile

Ajelumahdollisuus Kulmassa la 29.5.


Kulmassa on metsäajeluun jälleen mahdollisuus puolentoista viikon päästä lauantaina 29.5. Mikäli ei pahempia sateita tule niin reitit kuivuvat varsin ajettavaan kuntoon. Upottamiseen riittäneen siltikin vettä monessakin lutakossa ja pehmeääkin paikoin vielä on, joka tarkoittaa haasteita varsinkin pikkupyöräisille. Lähtösiltoja on paranneltu niin että reiteillekin pääsee entistä helpommalla

Ajelemaan pääsee klo 10 lähtien ja metsästä poistutaan klo 17 korvilla, jollei muuta ilmoiteta.

Ennakkoilmoittautuminen pakollinen to. 27.5. klo 21.00 mennessä SÄHKÖPOSTILLA hallitus@tapua.fi JA antti.karhu@fjdc.org

Ajelun osanottomaksu 10 € jäseniltä (TapUA ja FJDC) ja 20 € vierailta. Nuotiotulet ja reittikartta kuuluvat hintaan ja nuotio on veloituksetta myös ulkoilijoiden käytössä

Ajoneuvossa oltava liikennevakuutus tai muu vastuuvakuutus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot! Asia on pystyttävä kysyttäessä osoittamaan.

Kelit ja maasto kuivuu hyvää vauhtia joten mastopalon vaara kasvaa AUTOSSA JA MÖNKKÄRISSÄKIN PITÄÄ OLLA LEIMATTU JA TOIMINTAKUNTOINEN SAMMUTIN!!
Muista pakollisista varusteista löydät tarkempaa tietoa osoitteesta www.tapua.fi ja www.fjdc.org

Mönkkärit ajelevat Kulman reiteillä samoin säännöin kuin autot!!!

Kaikille Kulmaan tulijoille tähdennetään, että MAANTÄYTTÖALUEEN RINTEET JA RUDUKSEN KENTTÄ ovat KIELLETTYÄ aluetta. Myös pysäköinti Ruduksen kentällä on niin ulkoilijoilta kuin ajelemaan tulijoiltakin ehdottomasti KIELLETTY!
Pitkät yhdistelmät saa käydä kentällä kääntämässä.

OHJEENA TRAILERIEN JA KULJETUSAUTOJEN PYSÄKÖIJILLE: KULJETUSKALUSTO PYSÄKÖITÄVÄ, MIKÄLI MAHDOLLISTA, KEULA PALUUSUUNTAAN ELI TÄYTTÖMÄEN PUOLELLE TIETÄ!! TULOSUUNNASSA OIKEALLA PYSÄKÖINTI SALLITTU PÄÄSÄÄNTÖISESTI HENKILÖ- JA PAKETTIAUTOILLE !!! KUITENKIN NIIN, ETTÄ AJOTIEN KESKIALUE PYSYY VAPAANA SORA-ASEMAN LIIKENTEELLE !!

Kulman säännöt ja lisätietoa osoitteesta; www.tapua.fi ja www.fjdc.org

Ja niille, jotka eivät Kulmakorvessa ole ennen käyneet niin osoitehan on Kulmakorven tie, Espoo. Turun moottoritieltä Ämmässuon (Nupurin) liittymästä pois! Kulmakorventien loppupäässä opasteet ajoalueelle!

Nuotiopaikka/ilmoittautuminen;
Pohjoinen leveys 60 astetta 14.128 minuuttia, Itäinen pituus 024 astetta 33.422 minuuttia (koordinattijärjestelmä WGS84)
Kartan löydät osoitteesta www.tapua.fi

Tervetuloa ajelemaan tai vaikkapa vain ulkoilemaan Kulmikseen.

Muistutuksena vielä, että alkoholipitoisten janojuomien nauttiminen Kulmakorven harjoitustapahtumissa on kielletty. Kielto on ehdoton ja koskee kaikkia alueella liikkuvia, niin ajelijoita kuin ulkoilijoitakin.
MP
www.tapua.fi

Vastaa lainaten