Viestiketju: Ladoga 2010
Näytä yksittäinen viesti
  #5  
Vanha 09.11.2009, 22:07
myllis myllis ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 13.01.03
Sijainti: Kyrsälä
Viestit: 1.044
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja lantikka Näytä viesti
Mitä mahtaa maksaa ens vuonna? Pitää ruveta keräämään paaluu???

Ensi vuoden Ladoga säännöt ovat ilmestyneet http://www.ladoga-trophy.ru ne ovat vielä venäjäksi, mutta UK versio pitäisi tulla tämän viikon kuluessa. Eli hinnat eivät nouse tismalleen samat kuin viime vuonna, luokat pysyvät samana (paitsi että nyt Turism -luokassa on sama rengaskoko kuin TR-1:ssä, kun ajavat samoja reittejäkin).

Suurin muutos on nyt mistä en pidä ja joka sotii alkuperäistä Ladoga ideaa vastaa (Yuri myönsi tämän) eli Sport -luokan autot saa kuljettaa (sallitaan) trailerilla tms Special stagen alkuun ja lopusta taas sitten campille. eli niillä ei ajeta kuin Special Staget -käytännössä. Eli kilvettömällä autolla voi osallistua.

Syy tähän oli kuulemma se, että tänä vuonna on miliisi alkanut ratsaamaan tehostetusti esim. Partisan Trophyssä off road -kilpureita julkisilla teillä ja vaikka vakuutus/leima on ollut voimassa niin meno tyssännyt, kun autohan ei täytä mitään edes venäjän virallisia katsastussäännöksiä.

Suomalaisia jolla on rekisteriote ja sen mukaiset kilvet ei tämä koske koska niin harva miliisi osaa suomea ja tietää vieläpä sitten mikä on suomen lainsäädäntö.

Ralli -kilpailut yms pidetään venällä kuitenkin sen verran pienellä alalla, että miliisit voi lahjoa kaikki, mutta ladogassa se olisi aika iso kustannuserä.
__________________
Jablonkaa, jablonkaa sitä äiti koittaa piilottaa sama se, löydän ne!

Viimeksi muokannut myllis : 10.11.2009 10:16
Vastaa lainaten