Viestiketju: Turaoff 2009
Näytä yksittäinen viesti
  #156  
Vanha 13.09.2009, 19:37
Mylppy Mylppy ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 14.09.04
Sijainti: Häme
Viestit: 1.339
Perusasetus

Tässä vielä päivitetty cup-tilanne:
http://www.4x4cup.com/tiedostot/tulo...lanne_2009.pdf

Tässä linkissä sama lista excel-taulukkona, jolla on helppo kokeilla miten erilaiset pistekombinaatiot muuttavat tilannetta viimeisessä kilpailussa:
http://www.4x4cup.com/tiedostot/tulo...ilanne2009.xls

Tähän tilanteeseen on korjattu tml:ssä ollut virhe modiluokassa. Olisin kyllä ollut erittäin mielissäni, jos joku olisi ilmoittanut minulle, että väärälle tiimille on vahingossa pisteet laitettu. Nyt kuulin asiasta mutkankautta ja piti ruveta selvittelemään missä oikein virhe oli. Nyt pitäisi olla tulosten oikein ja tietenkin jos jokin virheen havaitsette, niin kertokaa siitä minulle, niin voidaan tilanne korjata.

Cup-tilanne eri luokissa on kyllä kihelmöivä. Missään luokassa ei vielä ole mestari varmistunut. Original luokassa tämänvuotinen mestaruus on kahdenkauppa. Seuraavassa kilpailussa sekä Harbor Cruisers että Haukku Racing voivat mestaruuden viedä voittamalla kilpailun.

Standard luokassa mestaruus on myös kahdenkauppa. Vanhat kilpakumppanit Ypyrin Ylittäjät ja Kuramadot 1 pystyvä molemmat ottamaan mestaruuden voittamalla kilpailun. Muilla ei ole edes teoreettisia mahdollisuuksia saada mestaruutta.

Modified luokassa myöskin tilanne on vastaava. Sekä Pähäma #69, että upean kauden ajanut Ruotsalaisten NoBo voivat varmistaa mestaruuden voittamalla kilpailun. Mikäli Nobo ei pysty voittamaan kilpailua ja Pähäma #69 tulee toiseksi homma menee tasapisteissä aikavertailuksi. Tällöin Pähäma #69 voittaisi cupin noin 6h ajoaikaerolla.

Prototypessä tilanne on tiukka. Teoreettiset mahdollisuudet cupin voittoon ovat vielä Maasturistien/team losers, Ojala/Jolma ja Offivaruste. Voittamalla kilpailun niin Maasturistien/tean kisers kuin Offivarustekin pystyvät varmistamaan cupin voiton. Ojalan voitto tarvitsisi muiden epäonnea ja täydellistä onnistumista itseltään. Sopivasti jos porukaa ajelee sekaisin, niin mennään taas aikavertailuihin, enkä kyllä rupea tässä laskemaan eri kombinaatioita siitä miten homma menisi.

Kirjoitellaanpa vähän näin kilpailunjälkeen tunnelmia kisasta. Oli kyllä keli ihan viimeisenpäälle kisanajan. Päivällä aurinko paistoi niin kuin vain voi kauniina syyspäivänä paistaa ja yöksi meni pilveen, ettei tullut edes älyttömän kylmää.

Kilpailijoista kyllä haluan ehdottomasti nostaa esiin Haukku Racingin, jonka tulos oli kyllä aivan uskomaton. Mielestäni ehdottomasti kilpailun kovin suoritus! Original luokan 31" renkaisella risukeulalla olisi sijoittunut protoissakin toiseksi! Tässä kyllä jälleen nähtiin, että ei se tulos ole pelkästään kalustosta kiinni vaan miehistä. Oli kyllä Harbor Cruiserssin ilmeet aika vakavia kun kattelivat tulosta, siinä kyllä taisi jo ruveta puhelin pärisemään kansalaisopiston pitsinnypläyskurssin ilmoittautumisissa.

Protoissa Lipponen onnistui ensimmäisen kerran suomalaisessa offisuunnistuskisassa ja teki kyllä ihan vakuuttavan suorituksen ja otti ensimmäisen voittonsa näissä kisoissa. Itse olen aina onnellinen kun saadaan uusia voittajia, joten paljon onnea vaan sinne suuntaan.

Yksi negatiivinen asia tuli kilpailunaikana esiin kilpailijoiden toiminnassa. Jotenkin tuntui porukka säveltävän välillä ihan omiaan... Jos et tiedä mitä tehdä, niin soittakaa ensin kisatoimistoon, että voimme edes vähintään kirjata ylös sen mitä kummaa oikein haluatte touhuta ja todennäköisesti antaa luvan. En rupea tähän mitään yksilöimään, mutta useammallakin tiimillä oli aika heikko käsitys siitä miten homma pitäisi hoitaa oikein kun ei tiedetä mitä oikeasti pitäisi tehdä. Eli soittakaa tällöin ensin kilpailutoimistoon ja kysykää miten homman kanssa edetään, sillä varmistatte selustanne!

Eiköhän sitä kohta jotainkautta jotain virheitä kilpailunjärjestelyissä ja tuloslaskennassa huomata, mutta voin nyt kyllä juhlia vähän aikaa hyvin onnistuneesta kisasta järjestelyiden puitteissa. Huomenaamulla pitäisi olla näkyvissä kuvienarvosteluiden täällä internetin ihmeellisessä maailmassa.
Vastaa lainaten