Näytä yksittäinen viesti
  #13  
Vanha 25.03.2009, 20:52
Mikak86 Mikak86 ei ole kirjautuneena
Aloittelija
 
Rekisteröitynyt: 14.09.08
Sijainti: Tornio
Viestit: 18
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Rytari Näytä viesti
joo, pieni vaahtokupla syylärin korksita katsoessa ei ole mitään, mutta ne ilmakuplat kyllä, juurikin noin ryppäinä kun kuvailet yhdistettynä siihen lämmön tuloon ja viisarin heilahteluun kertoo että sun tarvis käydä ostamssa fel pron kannetiivisteet ja uudet kansipultit, jotkut hyvät ja vahvat mieluusti ja vaihdella ne, kyllä se pahasti siltä vaikuttaa, mutta älä nyt ehdointahdoin alota remonttia vielä vaan katso sinne korkin alle käydessä uudestaan josko se kuplinta vielä jatkuuu, ja vaihda se uus korkki jotta se pitää paineet takanaan, sekin voi olla vian aiheuttaja, mutta yleisemmin korkki jätetään raolleen tai tehdään siihen pikku vuoto paisariin päin ettei se vuotava kannetiiviste paljastuisi niin äkkiä.
EI SAAKELI!! Toi oli paras tossa lopussa!! se on varmaan just sitä itteä, vitun kierojen laiskojen autokorjaamon pitäjän kikkoja tampereelta! Kokeilen kumminki vielä joitain niksejä
Mut jos tänä kesänä saiski tehtyä koneeseen jotain isompaa rempaa Mistähän mun kannattis ostaa/tilata sit hamassa tulevaisuudessa ne tiivisteet ja kansipultit?
__________________
" Hällä väliä, Mulla löysä!! "
Vastaa lainaten