Emäntä on meillä tehnyt noita paisteja parilla eri tavalla eikä koskaan ole vanhenemaan jääneet...
Se perinteinen: Paisti ruskistetaan pannussa eli pinta kiinni, sitten pataan jossa vettä , lihalienta, sipulia ym, perunaa porkaanaa...siis ihan mitä vaan maun mukaan. kilonpaistia on kärventänyt 1/2 200°C ja sitten 150°C:een kolmeksi tunniksi... on muuten sitten halvatun hyvää ylikypsää hirvasta..
toinen versio mistä on tullut allekirjoittaneen suosikki on toi jääpaisti.
Eli jäinen paisti suoraan pakkasesta uuniin 100°C:een, 1,5 kilon könttiä on pidetty uunissa 10h uunin jälkeen kolmeksi tunniksi 10%:een suolaveteen kolmeksi tunniksi. Ja avot on muuten halvatun hyvää...
__________________
-Janne-
Fj-40 -68, BJ-40 -77,
HJ-60 -85, CJ-5 -68, CJ-5 -64
|