Näytä yksittäinen viesti
  #5  
Vanha 25.12.2008, 19:05
Skorpioni Skorpioni ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 12.04.07
Sijainti: Suomi
Viestit: 1.151
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Mikedeus21 Näytä viesti

Riippuu toki minkä ikäisen elukan lihaa se on. Nuorihan kypsyy nopeampaa kun taas vanha vaatii pitkän paistoajan.
Tämä selittää sen, että aikoinaan kokkiharjoittelijana työskennellessäni hirvikääryleet eivät meinanneet millään kypsyä. Tuntikausia pidin uunissa ja silti olivat sitkeitä.

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja illu2 Näytä viesti
Älkää hyvät ihmeset sekottako sikaa ja hirveä sekaisin.
Laitoin silavan siihen paistin päälle poistamaan mahdollista kuivuutta. En siis sekoittanut silavaa siihen, vaan poistin läskit pois päältä, kun alettiin leikkaamaan siivuiksi.
Vastaa lainaten