Näytä yksittäinen viesti
  #4  
Vanha 25.12.2008, 18:56
illu2:n Avatar
illu2 illu2 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 25.09.06
Sijainti: sodankylä, Finland.
Viestit: 87
Thumbs up

Älkää hyvät ihmeset sekottako sikaa ja hirveä sekaisin.Helpoin valmistus on liha paistopusiin 2 desiä vettä ,sipulia ja vaikka porkkana paloja matkaan+pippuria kokonasena,karkea suola hierottu paistin pintaa ja uuniin noin120 astetta sisä lämpö 75-80 jonka jälkeen pous uunista ja noin tunti vetäytymistä folion alla sitten siivuiksi ja ääntä kohti vaikka pottujen ja kastikeen kera.Juuri eilen tein näin ja poron paisti tehdään samalla lailla.Jos sisä lämpö menee yli 80 asteen on liha munista ainakin liian kuivaa!!!
Vastaa lainaten