Näytä yksittäinen viesti
  #2  
Vanha 16.06.2008, 07:37
Cental73 Cental73 ei ole kirjautuneena
Veteraani++
 
Rekisteröitynyt: 12.05.04
Sijainti: Jokela, Tuusula
Viestit: 1.886
Perusasetus

ribseille:

Edellisenä päivänä ribsit vaikka isoon kannelliseen muoviastiaan, sinne pikkupuollo (1/3l) punaviinietikkaa, oliiviöljyä, lusikka/pari hunajaa, kokonainen valkosipuli kuorittuna (voi myös murskata, tulee enempi aromia), pippuria, suolaa (valkosipulisuolaa jos haluaa), + muita mausteita, mutta järjen kans. Simple is better, ja ananasmehua niin että lihat peittyy kokonaan, tuoretta basilikaa sekaan pilkottuna muutama lehti. Jääkaappiin vuorokaudeksi.
(älä laita sokeria, se tukkii lihan huokosia, eikä osmoosin kautta tapahtuvaa lihan suolaantumista/maustumista tapahdu tehokkaasti)

mureutuneet ribsit paiskataan kinkunpaistopussiin ja käytetään uunissa n. 110 astetta ja parituntia. Pussi kunnolla kiinni ja pohjalle hiukan voita ja vettä. (ei kannata laittaa alkoholia, se kuivattaa lihan).

Ota liha vetäytymään, ja ota grillillä paistopinta, kuitenkin suht miedolla lämmöllä. Vedetään huiviin BBQ kastikkeen ja bissen kera.

Vedetää n
Vastaa lainaten