Viestiketju: Suunnistus CUP 2008??
Näytä yksittäinen viesti
  #16  
Vanha 27.11.2007, 09:19
LaaLaa:n Avatar
LaaLaa LaaLaa ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Lahti, Finland.
Viestit: 6.194
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Ihme paskajauhantaa ja provoa taas toikin viesti. Ei mitään selkokielistä tekstiä, että kuka on sanonut ja mitä. Jotain mustamaalaamista taas siis liikkeellä.

Hyvä hyvä kuskaa vaan siihen nuotioon (lue: off road suunnistuskisojen kehittäminen), niin sammuuhan se jossain vaiheessa!!!!!!!

Note! This message was posted anonymously!
Ei todellakaan yllätys että anonyymi huutelee täällä paskanjauhannasta ja mustamaalaamisesta. Warn trophy on ollut käsittääkseni se ainoa kisa joka on kritiikkiä ja epäilyjä saanut johtuen edellisvuosien vituilleen hoidetuista velvoitteista. 2007 WT onnistui kuitenkin kelvollisesti eli hyvä niin. Jos tästä vielä kommentoitavaa niin laittakaa vaikka privaviestiä, NYYBIT<img src=icon_smile_kisses.gif border=0 align=middle>

Finland trophyllä on yhdet suomen parhaimmista ajoalueista ja maasturisteilla kokemusta kilpailujen järjestämisestä mutta käsittääkseni aikoinaan tehtiin selväksi että cuppiin ei vuonna 2007 ole asiaa jotenka miksi pitäisi olla 2008??? Pääasia että niitä kilpailuja edes on. Toimiva cuppi tietysti toisi lisäjännitystä ja kilpailu henkeä.

Muistitko käyttää <img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>
http://www.petrisimolin.com/ThePalsta/search.asp
Vastaa lainaten