Näytä yksittäinen viesti
  #6  
Vanha 12.08.2007, 14:50
farmari:n Avatar
farmari farmari ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 04.02.06
Sijainti: länsirannikolla 64P/24I
Viestit: 1.569
Perusasetus

Tässä on rautalanka ohjeet, jos proton etuveto lakkaa toimimasta.


Tässä on siirtäjäakseli, jota paineilmasylinteri liikuttaa. Tuossa oleva alempi reikä on siirtäjähaarukan topruuville, joka pitää sen paikoillaan. Todennäköisin paikka, jos etuveto ei mene päälle on tämän topruuvin pettäminen. Tuo kytkinakseli liikkuu todella keveästi, jos sylinteri on irti. Jos jotain on siirtäjässä tai sielläpinkään vikana, niin saattaa akselikin kangerrella.

Tuo ura taasen on laakerikuulalle, joka rajoittaa akselin liikkeet. Ylempään reikään tulee se paineilmasylinterin välittäjävivun lukitustappi..


Tuossa näkyy ylhäältä etuvetodon kytkimen koppaa. Ensimmäinen pienempi avattu kierrereikä on sille kuulalaakerille, joka rajoittaa liikkeitä. Se on jousikuormitteinen. Toinen isompi avoin kierrereikä on sen siirtäjähaarukan top-ruuvin pyöritystä varten. Tämän kannen avaamalla selviää se, että liikkuuko se siirtäjähaarukka vai ei. Jos ei liiku, niin top-ruuvi ei pelitä. Jos liikkuu, niin vika on muualla.


Tässä on kytkentä edestä. Tuossa näkyy booriakseli ja ylempään reikään tulee se siirtäjäakseli, jota paineilmasylinteri liikuttaa.

Vastaa lainaten