Näytä yksittäinen viesti
  #322  
Vanha 11.05.2007, 10:28
Revolver Revolver ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 18.10.04
Sijainti: Porvoo, Finland
Viestit: 1.516
Perusasetus

Projekti vaan seisoo, tai no eilen ruuvasin irti syylärin kun kaveri tarvi sitä omaan autoonsa <img src=icon_smile_big.gif border=0 align=middle> Tuossahan oli takapotku ladan syyläri mutta se vaikutti kyllä olevan liian pieni tolle moottorille. Joten tuli seuraavanlainen idea. Jotain pitää keksia kun odotellaan moottorin osia.

Ladan syyläri oli sopivan kokoinen, fyysisiltä mitoiltaan. Paitsi että paksuuttaa voisi olla tuplasti vaikka lisää. Niin miten toimisi jos naittaisi 2 ladan syyläriä toisiinsa? Veisi jonnekin jäähdytinkorjaamolle niin juottaisivat ne kiinni toisiinsa. Niin että ne olisi "sarja kytketty". Tämähän tuplaisi määrän nestettä joka olisi syylärissä. Mutta olisiko tästä oikeasti myös hyötyä jäähdytyksen kannalta? Tämä myös toisi syyläriä lähemmäs flektia, joten imisi paremmin ilmaa syylärin läpi.
Kokemuksia, ehdotuksia ideoita?

Toinen mahdollisuus olisi toki teetättää ihan oma syyläri, mutta oletan että se on kallista puuhaa, en toki ole varma. Noita ladan syyläreitä saa nimittäin halvalla sieltä täältä.

Sitten pitäisi myös laittaa uazin öljynlauhdutin konehuoneeseen. Mutta se nyt ei ole vaikea juttu. Sille tulee omat sähköflektit kun ei tule syylärin eteen kuten uazissa.

UAZ-315126
"Ulyanovsky Avtomobilny Zavod"
VAZ-21013

Edited by - Revolver on 11/05/2007 11:30:14
Vastaa lainaten