Viestiketju: Jeep Wrangler
Näytä yksittäinen viesti
  #14  
Vanha 02.03.2007, 10:39
Jeep-Antti:n Avatar
Jeep-Antti Jeep-Antti ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen++
 
Rekisteröitynyt: 04.09.06
Sijainti: Anjala, .
Viestit: 311
Perusasetus

Itse ottaisin kyllä automaatilla ...on vain niukemmin tarjolla. Mihin sitä neljättä vaihdetta vääntävällä moottorilla muka tarviis? No ehkä käyttöautoksi maantielle jokapäiväiseen ajoon on parempiakin vermeitä, mut Jeepissä on aina sitä "jotain". Manuaalilla ja 4.0 kutosella lyhyellä perällä välitys on kyllä juur passeli, ainahan toki hitaampikin vois olla. Tyhjäkäynnillä voi metsässä edetä koskematta kaasuun ..ei sammu liikkeelle lähdettäessä tyhjäkäynnillä. Todella hauska laite mun mielestä.

Ihmettelen tuota automaatin vaikutusta puskemiseen. Olisko tyhjäkäynti jostain syystä vähän reipas. Ei kyllä pitäis työntää kaasua höllättäessä mihinkään. Vakio kitkalukko kyllä tuntuu kaverin Jeepissä pitävän oikeasti ..ja se voi liukkaalla aiheuttaa puskemista, mutta näin sit olis myös manuaalilla.

Kulutukseen varmasti auttais, jos olis napalukot ja jakiksessa pelkkä takaveto ..ei nuo etukardaani, vetarit ja vällärit siellä turhaan pyöris maantie-ajossa. Tuota ihmettelen ,että miksi ei ..mut onneksi ei kuitenkaan mitään automaattinapalukkoja. Napalukkokittikin on toki saatavissa.. ja jakista voi helposti modata jne.. varustelukierre on valmis!!

Mut jos 12-17 litran kulutus ei häiritse ...niin suosittelen ehdottomasti. Eikös nuo kaikki "oikeat" maastoautot Bensaa hieman vie.

Vastaa lainaten