Näytä yksittäinen viesti
  #21  
Vanha 29.07.2006, 10:11
Repro:n Avatar
Repro Repro ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 14.10.04
Sijainti: Lappeenranta, Finland.
Viestit: 9.043
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Ei varmaan mee kauaa kun tuota kuvaa katellaan Poliisiteeveessä kadonneet osiossa ?! <img src=icon_smile_shock.gif border=0 align=middle>

*press play on the tape*
www.pohojanmaanoffroad.fi
No ei varmasti, piti allekirjoituksenaan erään "moottoripyörä" klubin tunnusta peloitellakseen kun narahti kiinni noista jutuista, tuskin nekään tykkää siintä.

Lainaus:
quote:Taustaa ja hieman keräiltyä tieto pakettia henkilöstä.


Eli burn1s:
Joni Laaksonen 08.12.1986
Paciuksenkatu on Joni Laaksosen vanha osoite, lensi vappuna ulos. Nykyään majailee Hakunilassa isovanhemmillaan. "Decha"(nimi: irc-galleria) eli ex-tyttöystävä EI asu siellä.
Joni asuu siis tällä hetkellä Vantaan Hakunilassa isovanhemmillaan oritie 1:ssä, joka on tullut täällä jo ilmi aiemmin. Kärsii ikävästä aknesta, jota ei pysty enää ehkäisemään, joten naama helposti tunnistettavissa.
Joidenkin tiedonlähteiden perusteella toinen mahdollinen osoite, jossa Joni lymyilee on vantaan siltaniitynkuja (valitettavasti tarkkaa osoitetta en voi antaa ja tämä katu kannattaa ottaa varauksella)
Varmaan suomen yksi nuorin tunnettu huijari, joka harrastaa myös vaimon hakkaamista.
Ajelee nähtävästi hopealla Honda civicillä, jossa tummennetut lasit, etumaski puuttuu ja jonkin mallin erikoisvalot (auto ei ole itse "burn1ksen", vaan jonkun toisen nimellä).
Elokuun 28 päivä on hänellä oikeudenkäynti oikeustalolla, koskien pahoinpitelyjä ja varkauksia, mutta lisää oikeudenkäyntejä tulossa useista kavalluksista vielä...

Tässä muutama kuva vielä Joni Laaksosesta:
http://img468.imageshack.us/my.php?image=burnisku9.jpg
http://irc-galleria.net/view.php?nic...ge_id=25104327

Tunnettuja nimiä, joilla kyseinen henkilö(t) esiintynyt: StreetTerror, Burn1s, T1ku, Cookie ja mahdollisesti muitakin, joista saa ilmoittaa ihan rikostutkinnallisista syistä.

Kaikki on mahdollista, paitsi pyörö-ovesta hiihtäminen.
WIRMA
Montenegros#10

Edited by - Repro on 29/07/2006 11:14:20
Vastaa lainaten