Joo,rakennettin viime syksynä lahtivaja joka täyttää tämänhetkiset ja tulevat hygieniamääräykset ja siellä kaikki työpinnat ovat
puuta.
Syy materiaaliin oli juuri nämä;veitsien terässä pysyminen ja hygienisyys.
Lihatukki käsiteltiin yläjyrsimellä ja lyötiin uudet kiilat,on kuin uusi(ikää n.10v).
Niin,ja lihaa käsittelee vain
hygieniapassin omaavat,meitä on kuusi jotka ovat sen suoritaneet.Ei vielä pakollista mutta haiskahtaa siltä että tulevaisuudessa elintarvikelaki tiukkenee koskemaan myös metsästysseurojen lihankäsittelyä
vaikka liha tulisi omaan käyttöön!
Mukana ku pukama,se o vi(n)ssi homma!
http://www.ipefix.fi
Tee sinäkin työstä harrastus...eiku..
Edited by - Ipe64 on 14/04/2006 10:53:41