Viestiketju: Jäljet lumessa
Näytä yksittäinen viesti
  #44  
Vanha 07.04.2006, 05:01
ugly_hj:n Avatar
ugly_hj ugly_hj ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 11.09.04
Sijainti: espoo, .
Viestit: 1.709
Perusasetus

Lainaus:
quote:
Lainaus:
quote:
Nyt en ymmŠrrŠ... MitŠ vŠliŠ yhdellŠ renkaan jŠljellŠ, ajellaanhan siellŠ muutenkin?

Ilmoita nyt ihmeessŠ poliisille jos tuntuu niin pahalle.

Note! This message was posted anonymously!
Haluatko todella vaarantaa muiden Offarien mahdollisuuden harrastaa laillisesti maastoajelua vai oletko niitŠ taliaivoja joille ei rautalankamallikaan valaise asiaa kunnolla. Kun alueelle on sovittu tietyt toimintatavat niin niitŠ on myšs noudatettava jos halutaan ettŠ ajomahdollisuudet alueella jatkuvat. Voit olla varma, ettŠ porukka jolle Safariajelu on muutakin kuin katuoffailua muistaa sinua jollakin sopivalla "lahjalla" jos ajelut loppuvat tai vŠhenevŠt. Ei voi kun toivottaa onnea! Jollei asia muuten ratkea niin voit olla varma ettŠ ajot loppuvat , minulla kun ei ole luvanhaltiana ja hankkijana omaa "lehmŠŠ" ojassa!
Suosittelen asian sopimista jos vaikka joskus halauaisit aloittaa ihan oikean offiharrastuksen. Silloin saatat tarvita muidenkin harrastajien apuja vaikka nyt olisitkin yksinŠinen susi!!!
MP

Note! This message was posted anonymously!
Nyt porukka elää ilmeisesti siinä väärinkäsityksessä,että espoon kaupunki olisi näitä ajoja lopettamassa,tuossa yllähän Perkko selvästi sanoo,että hän lopettaa ne ajelut,jos ei syyllinen löydy.Itse en käynyt edes katsomassa noita jälkiä,mutta auto ei kuulemma ollut montaa kymmentä metriä edennyt,ei mikään kovin rakenneltu iso auto kuluneilla 10,5 mutiaisilla.NOita tulee päivässä vastaan useita(pajeroa,cruiseria,patrollia,mersua ,rangea ja lantikkaa) tuskin on palstalainen.Ehkä joku juuri maasturin hommannut,joka ei vaan yksinkertaisesti tiedä,että luvatta ei ajella.
On se vaan hyvä,ettei itselläni ole enää vuoteen ollut mutiaisia,koskapa asun tässä n.4km päässä kulmakorvesta.Sciroccot on kyllä talvikumeina.
Sitten ymmärtäisin kyllä tuon ajokiellon,jos siellä olisi möyritty oikein kunnolla paikkoja pilalle ja edelleenkään,ei armeijassa ketään rangaistu ulkopuolisten tötöilyjen vuoksi.






Edited by - ugly_hj on 07/04/2006 06:14:50
Vastaa lainaten