Viestiketju: Mitähän sitä tekis?
Näytä yksittäinen viesti
  #14  
Vanha 22.11.2005, 14:53
Guest
 
Viestit: n/a
Perusasetus

Lainaus:
quote:
autoa ei kannata myydä. keväällä tuli pakottavassa tilanteessa hävitettyä läjä ja vituttanut on jo pitkään. eikä tilanne helpota nallen muistutellessa säännöllisin väliajoin, että "siinä sinä kyllä kusit varpailles, kun myit toyotan". niin kusin.
kyllä ne pikkuiset kasvaa noppeesti, joten pian sitä autoa kuitenkin tarvii perheoffiin. me ajettiin pikkujätkän mönkkärillä maastossa kun se oli vajaan kahden ja maasturilla käytiin kevyesti ajelemassa kun hää oli pikkuisen reilut kaksi vuotta.
jos tuntuu, että tila loppuu, etkä raaski sitä haperoa puskaan viedä, niin hankippas patroooli - semmoisella kaikki ranuan lestadiolaisetkin ajelee, ja jokaisesta ikkunasta pällistelee vähintään kolme vahinkolaukausta.

Tiiänpä kuule launonen sen,että ranualla ei ole yhdelläkään lestadiolaisella enää patrollia se oli 80" luvulla.Mutta 4x4 makasiinin tilaajia ja irtonumero-ostajia on useita ympäri suomen.Ja muutamia joilla on ihan kunnon offroad autoja harrastepeleinä.Jo paljon ennen 4x4:sen ilmestymistä.Muista sanonta:elä ja anna toistenkin elää kukin oikeaksi katsomallaan tavalla.

Note! This message was posted anonymously!
Vastaa lainaten