Viestiketju: 4x4 pakuista..
Näytä yksittäinen viesti
  #10  
Vanha 27.10.2023, 09:06
Nerd-O Nerd-O ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 13.05.03
Sijainti: Kusinen pk-seutu
Viestit: 8.848
Perusasetus

Välillä on muuten nähnyt myynnissä Scudo/Jumpy/Expert malleja nelivetona. Nyt kun katsoi niin niitä löytyy vm.2016 ->. Mut noita vanhempiakin on. Ainakin vuosimallista 2007. Sehän on Dangelin tekemä systeemi. Ymmärtääkseni noissa vanhemmissa peleissä se on vakiona etuveto. Sit valitsimesta laitat sen nelivedon päälle, joka on mallia jäykkä neliveto? Taka-akselilla on ilmeisesti aina lukko? Mut tuo on siitä typerä systeemi, että mitään automatiikkaa ei ole. Kun sammutat auton niin se on aina etuveto, ellet erikseen kytke namiskuukkelista nelivetoa. Noissa tuoreemmissa se on sitten vähän fiksumpi neliveto.

Samaten muutamia vanhempia Ducatoja on nähnyt nelivetona myynnissä. Ne on ollut vaan ihan jäätävän hintaisia. Esim jos saat vuoden 2001 Ducatoa 350tkm ajettuna parilla tonnilla niin kun siinä on neliveto niin se maksaakin yllättäen 8000e.. En tiedä kuka niistä tuollaisia summia maksaa kun ne on tosiaan edelleen Ducatoja? Niissäkin on Dangelin tekemä neliveto. Sitä en tiedä onko niissä samankaltainen se neliveto kuin noissa pienemmissä malleissa?

Mut melko harvinaisia nuo joka tapauksessa on, paitsi jos otat noita tuoreempi malleja 2016 ->

Sitten jos pienemmät mallit kelpaa niin Caddyjä saa nelivetona. Ne tuntuu olevan myös melko järjettömän hintaisia. Kangoota löytyy myös välillä nelivetona, mutta ne alkaa olemaan "klassikko" asemassa nykyään. Hinnat alkaa pikku hiljaa nousta ja huolella. Ulkomailla nuo on reilusti kalliimpia kuin suomessa.
Vastaa lainaten