Viestiketju: Töissä on mahtavaa
Näytä yksittäinen viesti
  #24  
Vanha 10.04.2005, 20:56
Kovakalu69 Kovakalu69 ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 07.02.04
Sijainti: Mustasaari, Finland.
Viestit: 1.586
Perusasetus

Lainaus:
quote: Kyllä siinä tieten niin pakkaa käymään, että luvat lähtee varmasti ja rosiksessa istut pitkillä tiedoilla jos omalla tarkkuusammuntaa varten ostetulla Desert Eaglella osoittelee.. Eli ainoa, mitä saa ihan varmasti tehdä, on soittaa yksykskahteen. Se on loppujen lopuksi se pienimmän riesan tie. Näissä itsensä ja kämppänsä puolustusjutuissa pakkaa nimittäin häkki heilahtamaan myös ns. uhrillekin, varsinkin jos kovin on voimaa käyttänyt tai näyttänyt.. Eli en suosittele itse remeltämään vintiöiden kanssa. Jättää sen homman niille, jolle valtio on maksavinaan palkkaa.

Kiitos ja Anteeksi. Ja ei asiallisessa keskustelussa mitään, mutta emmä kuiten päästä rasismia tänne näille foorumeille.. Emmähän.


Tota mä vähä pelkäsin, Eli näköjään tässä puolikommunistivaltiovallassa ei näköjään rehellisen ihminen saa puolustaa omaa henkeänsä/omaisuuttaan, jos siltä rupee vaikuttaan että paska on osumassa tuulettimeen oikeen urakalla.
Eli käytännössä ohjeet kuuluu tuollaisen tilanteen kohdalla olevan seuraavat

1. Jos Aseita on kiinteistössä, niin käyttää et saa koska linnaan joudut, tai ainaski maksumieheksi.
2.Yritä jälkikäteen jos mahdollista soittaa hätänumeroon+ ambulanssin ittelles, jos se vaan on mahdollista useiden osumien/rassiniskujen jälkeen, ellet tietenkin ole kupsahtanut kättelyssä kuistille..

Nämä nyt tietenkin oli niitä pahimpia kauhukuvia, ja toivottavasti kenellekkään ei koskaan tule käymään näin, mutta myöntää täytyy että kyllä se vähän syö miestä kun rikollista suojellaan enemmän kuin uhria.<img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle><img src=icon_smile_dissapprove.gif border=0 align=middle>

Nojoo ei täst aiheesta sen enempää.

-Enemistö tarkoittaa joskus sitä, että kaikki idiootit on samalla puolella-

-JOS OLET EPÄVARMA, MUMISE.
JOS OLET KUSESSA, DELEGOI!-

Vastaa lainaten