Näytä yksittäinen viesti
  #32  
Vanha 26.10.2021, 11:46
mikjus:n Avatar
mikjus mikjus ei ole kirjautuneena
Moderator
 
Rekisteröitynyt: 10.01.03
Sijainti: Lahti, Finland.
Viestit: 5.948
Perusasetus

Mukava oli palata näihin kuvioihin noin 13 vuoden tauon jälkeen. Paperikartalla ei ole tullut suunnistettua autolla aikaisemmin ja sen huomasi. Melkoisen hukassa oltiin välillä, varsinkin pimeässä. Kisakartat ei taida olla oikein riittäviä jos oikeasti aikoo kisaa ajaa, tai ainakin ne ovat kovin epätarkkoja. Paikallistuntemus on lähes 0, joka varmasti aika ratkaiseva asia, mutta varmasti helpompaa ensi vuonna jos samat alueet.

Ohjauskokouksessa varoitettiin ajamasta rastivaijereiden päälle mutta pimeässä se olikin aika haastavaa, kerran kuului sähkötolpan juurella naps ja arvasin heti että rasti löytyi, no vaijerin sai onneksi sidottua kiinni. Yöllä metsässä temmeltäessä hävisi yksi punavartinen vasara ja yksi lyhyt puunsuojaliina, onneksi oli varauduttu useammalla kappaleella.

Auto kesti hienosti koko kisan ja vauriot oli aika kosmeettisia. Naru katkesi kerran yleisöalueella aivan naurettavassa vedossa, vielä noin 30 m pätkä mutta se saatiin helposti pleissattua. Yksi beadlock pultti katkennut ja bikinitoppi vielä repesi johonkin kaatuneeseen koivuun "vanhalla" kisa alueella. Räikkään pitää kyllä tehdä pieni huolto kun tuntuu olevan pääakselin liukulaakeri niin väljä että vuotaa jo öljyä.

Miten muuten nuo rastit on pisteytetty? Kerättiin about 70 rastia ja pisteitä 415. Missään ei tainnut olla näistä mitään mainintaa? Tuleeko ruoka ja maalirastista enemmän pisteitä tai mikä selittää että keskimääräisesti laskettuna olisi noin 6 pistettä per rasti.
Vastaa lainaten