Näytä yksittäinen viesti
  #1318  
Vanha 01.02.2021, 10:34
PH75 PH75 ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 29.02.12
Sijainti: Utajärvi
Viestit: 677
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja DimeX_ Näytä viesti
Morjens. Mulla beejiissä hj60 tekniikka. Eilen sitten ilmeni ongelma ettei lähde tallista käyntiin, ei edes lupaa. No siitä sitten lähdin selvittämään tuleeko polttoainetta. 1 suuttimelta suihkuputki auki ja starttaamaan. Heikosti tulee. Vaihdoin nafta suodattimen. Ei vaikutusta. Siitä sitten lähdin veikkaamaan siirtopumppua. Purkasin pumpun pöydälle. Tulopuolen banjopultin sihdissä oli pieni kumiriekale. Mäntä tosi naarmunen sekä venttiilin lautasessa näkyi kulunut "rengas". Venttiilin jousta hieman kiristin ja kasasin koko pumpun uudelleen. Tämän jälkeen käsipumpulla ilmaisin ja lähti käyntiin. (Ennen purkaamista käsipumpulla ei saaanut kovaksi)
Tämähän nyt oli varmaan vaan elvytystä joten onko ideoita mistä uusi siirtopumppu vai käykö jonkun traktorin tms korvaavaksi?
Se käsipumppu voi tietty siinä myös falskata. Tuossa ainakin semmonen. Kierre pitää vaan varmistaa, että on sama. Noita useammalla kierteellä olevia pitäs olla olemassa. https://varaosatedullisesti.kotisivu...d=56208/775908
Vastaa lainaten