Viestiketju: Wuoksi Off Road
Näytä yksittäinen viesti
  #666  
Vanha 30.11.2020, 10:29
Wände Wände ei ole kirjautuneena
Tulokas
 
Rekisteröitynyt: 07.03.17
Sijainti: Imatra
Viestit: 8
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Fruehauf-CJ Näytä viesti
Olin tänään ajoaluevastaavan kanssa juttusilla..

Kerhon ulkopuolisille eli Heiskanen, Löppönen ja Väänänen tiedoksi

Odotamme edes jonkinlaista kiitollisuutta kun meidän vieraaksi pääsee!

Ajoaluevastaavalle ei ole sopivaa soitella kännipuheluita!
Kiitos palautteesta,

Aluehan on kunnan omistama alue jolla toimii useita harrastajaryhmiä, yhdistyksiä, yrityksiä sekä virkistyskäyttäjiä. Yksi niistä on Wuoksi offroad joka saa alueella harrastaa veloituksetta. Tuossahan maksettiin ajopaikkamaksu (johon huhujen mukaan on korotuspaineita tiettyjen kerhon jäsenten taholta meitä seuraan kuulumattonia kohtaan) joka on vähitään keskustelun arvoisessa ristiriidassa kunnan kanssa solmitun vuokrasopimuksen kanssa. Tämä siis jos ei sopimusta ole tehty uudelleen kevään jälkeen johon saakka toimin ajopaikkavastaavana itse.

Jos olisit ollut paikalla kuten useat muut seuran jäsenet, puheenjohtaja ja ajopaikkavastaava tietäisit että kiitokset on esitetty ajopäivän jarjestäjälle/puheenjohtajalle, ajopaikkavastaavalle sekä seuran jäsenille kasvotusten, hyvässä hengessä yhteistyötä tehty puolin ja toisin niin paikan päällä kuin illemmalla jälkipuinneissa.

Alkoholin, puheluiden ja kellonajan väliseen yhteyteen en ota kantaa totean vain että puheluita ja viestejä saapui myös seuran edustajilta. Asianosaiset hoitanevat tuon asian kuntoon jos niin kokevat, meille kolmansille osapuolille jotka eivät ko. keskusteluista mitään tiedä asia ei edes kuulu.

Iso kiitos mukana olleille harrastajille mukavasta tapahtumasta.

PS. alkuperäinen kirjoitus oli mielenkiintoinen, olisit vain antanut sen olla siinä muodossa
Vastaa lainaten