Näytä yksittäinen viesti
  #17  
Vanha 04.07.2020, 12:24
jay75 jay75 ei ole kirjautuneena
Jäsen
 
Rekisteröitynyt: 17.09.19
Sijainti: Vantaa
Viestit: 85
Perusasetus

Toki, on mahdollista että "väärä" pääsylkkä, tota tosin myydään useilla alan sivuilla "BJ40" järrupääsylkkänä, sehän tässä harrastuksessa tosin on usein vähän hankalaa että esim. vasta kolmannet tilaamani(eri paikoista) "BJ40" takarumpujarrukengät oli oikeat BJ40n kengät....

Luulen kyllä että takajarrut menisivät lukkoon jos etujarrut tulppaa, kun ei ole muutakaan paikkaa paineen mennä, mutta, käsittääkseni tämän etu/takajarrujen venttiilin olisi juuri tarkoitus ESTÄÄ tämä koska rumpujarrut tuppaa menemään lukkoon ennen levyjarruja...

Tiedä sitten pitäisikö kokeilla tosiaan lyödä linjat oikeasti ristiin? Antaako etummainen enemmän juuri sen takia ettei takimmaiset rummut menisi lukkoon...?

Viimeinen vaihtamatta oleva osa, Boosteri, käsittääkseni tämä luo vain moottorin avulla imun/tyhjiön jolla jarrun painaminen helpompaa, eli jarru toimii silti oman sitä, ja tuntuu toimivan, poljettaessa koneen käymättä raskaampi kun käynnissä.

(edit. tällainenkin hypoteesi esitetty, kaikki takajarrujen teho katoaa vialliseen rungosta akselille tulevaan kumijarruletkuun, joka on ehjä..

Viimeksi muokannut jay75 : 04.07.2020 12:29
Vastaa lainaten