Näytä yksittäinen viesti
  #617  
Vanha 01.06.2020, 10:51
veijon-esso:n Avatar
veijon-esso veijon-esso on kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 25.08.06
Sijainti: Vantaa
Viestit: 2.470
Perusasetus

Justiinsa huomasin etten mä ollut päivittänyt millaset ovitaskut loppujen lopuks tuli asenneltua, vaikka niin kovin asiaa speksailin.. Nehän tuli laiteltua paikalleen jo ennen leimaamista.



Eli varustelekasta tollaset nyssäkät. Vähä leveempi ja vähä matalampi olis ollu optimi, mutta näillä mennään nyt. Kolme jaffapulloo mahtuu taskuun sisään ja tohon ulkopuolelle saa ripusteltua jotain tarpeita.



Kardaanejakin rupesin vihdoin asentelee. Etummaisen sain eilen paikalleen. Kuva vähän vääristää varmasti, mutta on toi uus vissiin isompi kun yokea katsoo. Mielenkiinnolla odotan paljonko tärinät ja jyrinät vähenee kun eteen tulee suora akseli vääntyneen tilalle ja taakse tulee tuplaristikko jakiksen päähän. Taka pinioninhan mä käänsin kohti jakista jo 10v siitten, väliaikaisena ratkaisuna ajoin normi nivelillä "vähän aikaa"...! :-)





Ja mud trepadorit alle kun ajamaan pitäis mennä kulmakorpeen tulevana lauantaina. Vielä saa katto ja ovet olla paikallaan, sen verran märkää lupaa loppuviikoks ettei ruveta avoilemaan vielä.
__________________
"Niin metsä vastaa, kuin sitä kynnetään". K.Viikate

”Mielummin ajan mutarenkailla talvella kuin talvirenkailla mudassa”. Veijon-Esso

Viimeksi muokannut veijon-esso : 01.06.2020 10:53
Vastaa lainaten