Näytä yksittäinen viesti
  #72  
Vanha 22.11.2019, 06:57
Häänrik:n Avatar
Häänrik Häänrik ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 31.12.10
Sijainti: PERÄseinäjoki
Viestit: 2.190
Perusasetus

Tuo apparin penkki on aika paljon leveämpi kuin hoojiin oma penkki, käsijarrua joutui muutaman sentin siirtää kuskiinpäin että pystyy käyttää. Tuon volvon penkkihän kiinnittyy volvossa suoraan koriin ja sivutuki erillisenä lokasuojaan joten rungon joutui tekemään hoojiin kiskoista ja huonekaluputkesta. Eteentaakse säätö on mutta selkänojansäätöä en alannut säveltämään. Kävin pihan jokaisesta autosta mittaamassa selkänojan kallistuksen että mikä on sellanen "vakio" hyvä ja niistä keskiarvo tuohon kiinteästi.

Kojelaudan ja ratin suhteen tykkään enemmän tästä vanhan mallin kojelaudasta, omaan silmään se uudemman mallin kojelauta on jotenki hätäisesti suunnitellun näköinen.

Karjapuskurin malli on mietityttänyt pitkään. Toisaalta autoon on tulossa kattoteline vararengas jne "safarilook" joka puhuis arb-tyylisen puskurin puolesta, mutta toisaalta 60 keula on niin omanlaisensa että sitä ei haluaisi peittää. Tällä hetkellä mielessä on sellanen puolimassiivinen levypuskuri jossa on hyvin matala ylärauta. Ehkä jotain tähän suuntaan:

__________________
Jos sulla on vasara, mikä tahansa on naula. Jos sulla on hitsauskone, mikä tahansa on ihan mitä tahansa haluat sen olevan.
Toyota crown rs50
OmJ40 kilpuri. (Lähetään vaikka nollasta)
Plus muita romuja
Vastaa lainaten