Viestiketju: Asehulluille
Näytä yksittäinen viesti
  #345  
Vanha 25.08.2019, 12:52
T3Syncro:n Avatar
T3Syncro T3Syncro ei ole kirjautuneena
Konkari+
 
Rekisteröitynyt: 10.09.11
Sijainti: Pks
Viestit: 619
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Ex_inkkari Näytä viesti
Wikke heitti ihan asiaa, lelu on jotain sellaista minkä voi antaa 5 vuotiaalle leikkikaluksi, en antaisi tuota tynkä saueria, enkä tiedä kuka antaisi ?. Näillä käsitteillä voi toki leikkiä ja väitellä loppuvuoden mutta jokainen tehköön kuten itse näkee parhaaksi.

Näiden käyttäminen tappamiseen ja siitä keskustelu on täysin turhaa kun ei näitä ole siihen tehty, juurikin siihen purkin hyppyyttämiseen ja käpyjen kiusaamiseen "fun gun" on aika hyvä käsite. Toki HC ruutimiehet naureskelee kippurassa mutta ei se ole minulta pois, maailmalla ihan suosittuja harrastevälineitä esim. replica ilma-aseet ja käyttäjäkunta ei tosiaan ole mitään 7 vuotiaita koltiaisia.

Kun on aloittanut ruutiaseilla 10-12 vuotiaana ja touhunnut niiden kanssa 25 vuotta niin nyt itsetunto kestää jo tuhnupyssyillä leikkimisen
Lelu mikä lelu, tosin en ymmärrä noita replikoita muutenkaan, vähän samaa kastia etuvetoisten crossover citymaasturikopioden kanssa

Oikea ilmakivääri on ihan ok tarkkuusampumiseen. Sellaisella itsekin joskus aloitin ja opetin myös omille lapsille ampumisen alkeita, joskus tuli seuran radallakin käytyä ilmapistoolilla ampumassa.
__________________
Gefangener der Straße, aber frei wie der Wind im Schnee.

Vastaa lainaten