Näytä yksittäinen viesti
  #6  
Vanha 04.03.2019, 19:04
piipari:n Avatar
piipari piipari ei ole kirjautuneena
Konkari++
 
Rekisteröitynyt: 13.08.08
Sijainti: Joensuu
Viestit: 803
Perusasetus

Vielä ehtii laittaa yhen mainion vaihtoehdon:
http://www.rxtx-tuote.fi/index.php?v...00koko&tuote=Y

Alakelallinen teräspiiska kestää runtua todella hyvin ja kun tuon muistaa kiertää niin kiinni, että pikakallistus on taaksepäin, niin ääritilanteessa kippaa taaksepäin ilman hajoamista.

Itsellä ainakaan ei ole pidemmät lasikuitukepit kestäneet jatkuvaa oksakontaktia, noita turboja ei ole vielä toistaiseksi mennyt yhtään. Turbo omien kokemusten perusteella kokonaisuudessaan toimivin tuolla ~2m kokoluokassa. Menee helposti vireeseen ja kestää vireessä. Kestää myös tehoa ~riittävästi. Sitten kun mietit, mitä eroa on performeriin, niin hintaero selittyy runkomateriaalilla, joka performerissa ei kestä fyysistä rasitusta.

Konepeltiasennukselle ääni täältä. Antennin näkee ja sitä osaa hiukan tarvittaessa varoa. Konepelti on toki kompromissiratkaisu, eikä radioteknisesti yhtä toimiva kuin keskellä kattoa, mutta kestääpähän ehjänä ja toimii safarikäyttöön varsin riittävästi. Jossain vaiheessa oli konepellillä keskikelallinen antenni, joka tuntui toimivan siinä lähes yhtä hyvin kuin katollakin, mutta se ei vaan kestänyt loputonta hakkuuttamista oksiin. Konepelti + turbo 5000 säädettynä kohalleen täytyy saada pidettyä luotettavia vähintään 30km yhteyksiä mobiilista mobiiliin.
Vastaa lainaten