Näytä yksittäinen viesti
  #598  
Vanha 21.11.2017, 08:13
perkei:n Avatar
perkei perkei ei ole kirjautuneena
Veteraani
 
Rekisteröitynyt: 28.07.12
Sijainti: Savolax
Viestit: 1.149
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja mareva90 Näytä viesti
Nyt sai loppua tämä jalkojen paleleminen...
Pitkään palvelleista Sievin perusmaihareista hajos vetoketju. Näissähän ei ollu mitään kovin erikoista lämpövuorta ja olivat kooltaan sen verti naftit ettei villasukkaa olis mahtunu enään väliin.
Nämätki aikoinaan prätkäbuutseiksi hommasin, vaan kun ei oo prätkää ollu enään moneen vuoteen niin nämä ovat toimineet talvibuutseina, ainakin tähän asti. Sievin jalkineet ovat ainakin omaan jalkaan sopineet hyvin joten sen suhteen ei valittamista.

Raati kertokoot mitkä olis oikeesti hyvät, lämpimät ja kestävät buutsit tämmöseen Etelä-Suomen meininkiin, eli mustaa jäätä ja siltä varalta jos sattuu lunta tulemaan se 2cm niin saisivat olla sen verti pitkävartiset ettei sukat kastu.
Kriteereinä olis ainakin se jonkinsorttinen lämpövuori, vieläpä semmonen ettei tarvis villasukkien kans pelata. Veden/tuulenpitävät ja kooltaan semmoset millä onnistus vielä pyöräileminen.

Allekirjottaneella taitaa olla sen verti heikko verenkierto jaloissa että oli kesä tai talvi niin aina on jalat jäässä

Hyvistä ja kestävistä buutseista maksetaan hyvä hinta, huonot saavat jäädä kaupan hyllylle.
No mie suosittelisin niitä villasukkia. Itsellä oli kans aina jalat jäässä, kunnes tajusin jättää sieltä villasukkien alta tavalliset sukat pois. Ei palellut enää. Pelkillä villasukilla mennyt nyt monta vuotta ja on tosi hyvä. Villasukkiakin on monenlaisia, omat suosikit on edelleen mummon perinteiset, mutta myös uudet, ohuet merinovillasukat on ihan kivoja.
Ja sitten niin esim. Jalaksen Offroad on hyvä talvimaihari. Nimenkin puolesta sopii Offipalstalaiselle.
__________________
- En pidä teistä.