Näytä yksittäinen viesti
  #262  
Vanha 07.06.2017, 15:23
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.395
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja savustin Näytä viesti
Taas kerran trafin toilailut (tai omat) kun vasta maksoin kuorkin diisseliveron neljässäerässä, eilen tuli lasku 981e ja tieto jotta auto on käyttökiellossa maksamattomien verojen takia eräpäivä HETI.Pieni soito rakkaalle trafille paljasti että vero on maksettu heinäkuulle asti ,mutta maksusta on puuttunut 9 senttiä sen takia käyttökielto ja lasku.Maksetun summan on nyt tarkistanut useampikin henkilö mm. kirjanpitäjä ja yhä maksettu summa ja lasku ovat yhteneviä.
Vaadit Trafilta oikaisupyynnön asiaan, ihan vain periaatteen vuoksi. Se kusipäisten byrokraattiurpojen täyttämä virasto kun ei tunnu tekevän juuri mitään oikein.

Lainaus:
Pitäisikö joka laskuun lisätä lisä trafimaksu vaikka 20e tai 50e että saisivat itsevalita paljonko he haluavat lisää ettei tarvi pistää aiheettomasti käyttökieltoon.
Ei kannata, vaan pitää maksaa nimenomaan sentilleen oikea määrä. Jos maksat sentinkin liikaa tai liian vähän mitä laskussa lukee, niin ajoneuvo menee käyttökieltoon. Liikamaksusta kun Trafin nerokas systeemi kuvittelee että haluat maksaakin koko vuoden, ja sitten jää rahaa uupumaan. Alisuoritus taas on esim. sentin suuruisena niin huimaava rike, että käyttökieltoa tulee ja pahimmillaan 10 x päiväsakko päälle jos et ole itse tietoinen asiasta ennenkuin kirje saapuu - minkä posti hukkaa kuitenkin ja sinä siitä olet silti vastuussa


Oliko muuten lasku maksettu viimeistään eräpäivänä, ei esim. 1vrk. sen jälkeen? Koska jos laskun maksaa yhdenkin päivän eräpäivän myöhässä, niin taas kerran Trafin paska järjestelmä taikoo sinulle ajokiellon, koska olet maksanut muutaman sentin tai euron liian vähän - ja jota tietenkään ei voida veloittaa esim. seuraavassa laskussa.


Sen lisäksi että vuotuinen ajoneuvovero on ihan persereikäinen systeemi, niin sitäkin paskempi on tuo täysin avuton tapa millä maksut kerätään ja miten epäoikeudenmukaisesti se rankaisee ajoneuvon käyttäjää pienestäkin virheestä.


Terveisin kerran 540€ päiväsakkoa saanut, kun oli neljännevuoden lasku maksamatta (mistä en edes tiennyt koska muistutuskirjettäkään ei ollut vielä tullut) - laskun suuruus huimaavat ~80€. Saatana mitä paskaa
__________________
Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited LX, käyttöauto sopivasti maastoon varusteltuna.

Jeep Cherokee 4.0 - Ikuisuusprojekti Moggiakseleilla, 42" renkailla ja kaikensortin enemmän ja vähemmän oleellisilla ominaisuuksilla.

Jeep Cherokee 4.0 - Menehtyi kunniakkaasti Stadin Cruiseissa 5/2008.