Näytä yksittäinen viesti
  #2  
Vanha 07.01.2017, 12:19
tekniikkamies tekniikkamies ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 23.11.11
Sijainti: Päijät-Häme
Viestit: 3.018
Perusasetus

Liekkisiivistä kokemuksena, että ne on yleensä edullisia ja jos paistaa kunnolla, hyvän makuisia. Eniten on itsellä vaikuttanut paistaminen kun tuntuu melkein, että mitä paistetumpia sen parempia - raja tulee kuitenkin vastaan jos ne rupee muuttumaan hiileksi. Ehkä se tulinen malli ollut paras maultaan.

Kesällä paistellessa herullista säväystä saa jos ruuassa on myös jotain toisenlaista vaikka paistettua banaania ja paistettua ananasta. Banaanin voi paistaa myös kuorineen ja sisälle jää makea jälkiruoka, joka on helppo syödä lautasella kuoren sisältä. Itse olen ihmetellyt miksei kaupassa ole enää sitä parasta paistetun banaanin kastiketta eli vauvojen ruusunmarjamössöä, nyt löytyy vaan purkki, jossa vähän muutakin marjaa - vaikka sekin on ihan hyvää, ruusunmarjan maku ei tule yhtä selvästi.

Talvella olen syönyt aika paljon uutispuuroa ja ohrasuurimopuuroa. Uutispuuroa varten oli itse maasta poimittuja puolukoita. Ohrasuurimopuuron kanssa on maistunut Gefilus marjakeitto.
Vastaa lainaten