Näytä yksittäinen viesti
  #678  
Vanha 08.11.2016, 21:22
Nikuzai Nikuzai ei ole kirjautuneena
Sankari
 
Rekisteröitynyt: 02.12.12
Sijainti: Suomussalmi
Viestit: 3.863
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Timo_L Näytä viesti
edit: Laitoin firman facebook- sivuillekin palautetta, ja lupasivat selvittää tilannetta pikimmiten. Hyvä niin


Tulipa tästä mieleen, kun juuri laitoin Kuljetusliike Marko Pohja:lle palautetta täysperäyhdistelmän kuljettajansa touhuista.

Kehä III oli tänään sekä duuniin mennessä että sieltä tullessa aivan peilijäässä - kirjaimellisesti. Itsellä ei ole tapana olla teiden tukkona, ja nytkin oli nopeutta sen 70-80km/h välillä. Duuniin mennessä vielä oli molempia kaistoja pitkin tasainen nopeus ja molemmilla kaistoilla kohtalaisesti liikennettä.

Mitä tämä kuljettaja päättää tehdä? Yli 80km/h lasissa posottaa vasenta kaistaa takaa ja aivan edessäolevan puskuriin kiinni, vilkuttaen pitkiä että pitäisi päästä ohi. Mitä vittua? Täysperän kuskin pukilta varmaan näki että ensinnäkin edessä on autoja mitkä ajaa ihan samaa nopeutta - JA KUN SE PERKELEEN TIE ON AIVAN PEILIJÄÄSSÄ! Mikä perhanan kiire voi olla, kun jo sillä hetkellä ylipäätään mentiin olosuhteisiin nähden liian kovaa, oli alla sitten nastarenkaallinen henkilöauto tai se täysperäyhdistelmä?!
Mulla lähti Jeepissä muutamankin kerran perä alta kun hiemankin kiihdytti, mutta varmaan sillä yhdistelmällä oli parempi pito sitten ja jäätävä ajoneuvonhallintataito että voi rikkoa fysiikan lakeja.

Ei muuten, mutta kun saman firman sama auto - ehkä sama kuljettaja - ajoi 100% samalla tavalla kun tulin duunista poispäin.
Saatana mikä pösilö, ei sitä ainakaan ammattikuljettajaksi viitsisi kutsua tuolla toiminnalla..

Voihan se olla, et suomen ajoaikasäädökset ei tunne liukasta keliä vaan on pakko painaa suurintasallittua, muuten seisoo maidot yön 30km kaupasta tien varressa

Tai sit se oli vaan tyypillinen idiootti rekkakuski, ite oon huomannu et puu autot tahtoo olla esimerkin kaltasia järkejään, mikähän lie siinäkin on
__________________
Positiivinen rasismi?

Jos ei natiivi pyytää jotain se pitää antaa ja vähän päälle, ettei vaan olisi rasisti ja pilaisi ihanaa monikulttuurisuutta.
Jos natiivi pyytää jotain se pitää kieltää ja vähän päälle, ettei vaan olisi rasisti ja pilaisi ihanaa monikulttuurisuutta.