Näytä yksittäinen viesti
  #2  
Vanha 01.11.2016, 16:45
Pajares:n Avatar
Pajares Pajares ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 02.02.13
Sijainti: Karkkila
Viestit: 2.196
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Saimon82 Näytä viesti
Moro!

Eka nelikko tuli muutama päivä sitten alle, Suzuki Vitara 1998, 2l V6 manuaali.

Muutama ihmetys tästä härvelistä:
- Keskikonsolissa, kyynärnojan alla on avain jonka kun kääntää "päälle" syttyy tämän avaimen vieressä oranssi valo. Mitään funktiota en ole tälle valolle löytänyt, myyjä ei myöskään tiennyt. Mikähän tämä voisi olla?
- Ratin vasemmalla puolella, siinä missä on sumuvalon kytkimet, on myös tällainen samanlainen pyöreä valo, se ei syty avaimesta kääntämällä, mutta selvästi "samaa sarjaa" tuon avaimen valon kanssa.
- Kun ajelee pidempään 80-100km vauhtia tasakaasulla, syttyy/vilkkuu kojelaudan keltainen "Check engine" valo. Valo sammuu kun kaasua painaa pikaisemmin ja syttyy taas kun ajelee tasakaasulla. Välillä menee pidempääkin ettei syty. Myyjän mukaan valo johtuu lamdoista jotka on vaihdettu ja kosketushäiriö jossain anturissa. Kannattaako tuota lähteä selvittämään? Saako tuosta OBD tietoja jostain pihalle?

Sitten pari kysymystä nelivedosta "for dummies" elikkä normaalisti ajelen pelkällä takavedolla, voiko/kannattaako nopeaa nelivetoa käyttää talven liukkailla? Mihin nopeuksiin asti? Entäs hidas neliveto, milloin sitä kannattaa käyttää? Vedän venettä jonkun verran ja nostelen rampeilta, olisiko hidas nelikko tarpeellinen luonnonrampeilla? Kannattaako betoni/asfalttirampeilla mennä ihan takavedolla vai saako nelivedoista hyötyä niillä? Paketti jota vedän on melko kevyt jarruton, kok. paino vain n. 500kg. Mitä tällä muuten saa vetää jarrutonta?

Kiitoksia vastauksista!

Simo


Hyppylanka liitinkampaan ja laskee check engine valosta vilahdukset.

Ekaks tulee hitaat välähdykset mitkä kertoo ekan numeron,Sit nopeat jotka kertoo jälkimmäisen numeron.

Esim. 2hidasta ja perään 6nopeeta on vikakoodi 26.

Tuolla lisää--->

http://www.rhinopower.org/diag/cel.html
__________________
Salon seudun OFF ROAD Ry

https://www.youtube.com/channel/UCIW...view=0&sort=dd
Vastaa lainaten