Näytä yksittäinen viesti
  #24  
Vanha 29.09.2016, 17:09
Mylppy Mylppy ei ole kirjautuneena
Veteraani+
 
Rekisteröitynyt: 14.09.04
Sijainti: Häme
Viestit: 1.339
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja screwdriverTKM Näytä viesti
Onkos yleisörastialuetta kisassa, jos ajelis porukalla ihmetteleen menoa. Ja jos on niin miten se on avoinna?
Kilpailukeskukselta saa yleisökarttoja. Yleisöä varten on mietitty kyllä hyvät ja helpot katsomispaikat.

Kilpailukeskuksen ( Vaaniintie 53, 27510 Eura ) alueella vaihtuvat yleisörastit avoinna 10-16 ja 16:30-20 lauantaina, jossa on makkaranmyyntiä yms. Pahana uutisena kilpailijoille se, että kilpailunjohtajalle oli joku edesvastuuton lainannut kaivuria... ;)

Ja yksi toinenkin hyvä paikka löytyy myös mihin on laitettu makkaranmyynti ja paljon pienelle alueelle katsottavaa ja parkkipaikka ~100m alueesta. Pahana uutisena kilpailijoille se, että kilpailunjohtaja oli löytänyt jälleen sen traktorikäyttöisen vesipumpun... ;)

Kolmas perinteinen katselupaikka löytyy myös, mutta sinne saattaa tänävuonna tulla vähän pidempi kävely, kun alueella oleva pelto on aika liukas ja pehmoisena muutaman kymmenen millin sateiden jälkeen, eikä taida sinne uskaltaa yleisöä ohjata parkkiin. Pahana uutisena kilpailijoille se, että kilpailunjohtaja oli katsonut edellisenä iltana elokuvan "Sukellusvene U-96 - Das Boot" ... ;)

Perjantainahan on kilpailukeskuksella 2h pikasuunnistus 15-24 välillä. Siinä on 23 rastia ja ne sijaitsevat lähellä kilpailukeskusta.

Yleisökartta laitetaan myös jakoon nettiin huomenissa kun kisa käynnistyy kello 15. Samoin löytyy sitten web-salaimella selattava kartta itse kisan rasteista.
Vastaa lainaten