Näytä yksittäinen viesti
  #860  
Vanha 15.09.2016, 07:42
Timo_L:n Avatar
Timo_L Timo_L ei ole kirjautuneena
Legenda
 
Rekisteröitynyt: 26.08.06
Sijainti: Paloheinä, Helsinki
Viestit: 7.398
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Heguli Näytä viesti
Tarviis Discoon asennella vastaavaa äänieristysmattoa, aika pitkälti vanhat (homeiset) eristematot on poistettu pohjasta.
Minä laitoin omaan varsinaiset äänieristematot (lattiamatto missä on pohjassa äänieriste) takaisin noiden päälle. Bitumi- tai butyyli (butyyli on parempaa) poistaa lähinnä resonansseja, ja sillä saa tukittua koteloiden reiät mistä ääni pääsee kulkemaan läpi.

Lainaus:
Kuvien mukaan se näyttää muotoutuvan tosi hyvin pyöreisiin pintoihin. Tuossa on siis tarra toisella puolella ? Ja leikellään ihan saksilla sopiviin paloihin ? Onko tuossa asennuksessa jotain erityiskikkoja
Jeps, muotoutuu todella hyvin. Toki jos on paljon eri suuntiin muotoa niin sitten joko leikkaa johonkin kohtaan viillon, tai tekee pienemmistä paloista.
Nuo STP:n silver- ja black- sarjan eristeet on omalla liimalla, samaten esim. Dynamatin vastaavat. Dynamat vaimentaa hieman paremmin, mutta on myös kalliimpaa.
Ei noissa sen enempää erikoiskikkoja, tarvittaessa tekee pahvista mallin valmiiksi hankalempiin kohtiin, saksilla tai terävällä mattoveitsellä leikkaa haluttuun kokoon/ muotoon, sen jälkeen suojaava paperi irti ja liimaa paikalleen.

Suositeltavaa on min. 20°C asennuslämpötila, ja luonnollisesti (riittävän) puhdas asennuspinta. Jos pelti on kylmä niin ei tartu yhtä hyvin, eikä levy muotoudu yhtä helposti. Eilen illalla alkoi olla hieman viileää, niin istuin takakontissa Defan lämppäri puhaltamassa vierellä
__________________
Jeep Grand Cherokee 5.9 Limited LX, käyttöauto sopivasti maastoon varusteltuna.

Jeep Cherokee 4.0 - Ikuisuusprojekti Moggiakseleilla, 42" renkailla ja kaikensortin enemmän ja vähemmän oleellisilla ominaisuuksilla.

Jeep Cherokee 4.0 - Menehtyi kunniakkaasti Stadin Cruiseissa 5/2008.
Vastaa lainaten