Näytä yksittäinen viesti
  #474  
Vanha 03.08.2016, 10:47
toyopet:n Avatar
toyopet toyopet ei ole kirjautuneena
Konkari
 
Rekisteröitynyt: 10.03.14
Sijainti: Äijälä, Keski-Suomi
Viestit: 534
Perusasetus

Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja A-P Näytä viesti
Juntit/peltopellet/traktoripirut, jotka viljelee peltoja meidän ympärillä, kävivät jollain ketjuroiskimella rusikoimassa peltojen reunoja. ... Pitäisköhän käydä nostamassa rajapyykki pellon pintaan muistutukseksi?
Tämmöiset ottaa päähän kun ei vaan tajua, että siellä pellolla pitää pystyä tekemään hommia ja ne pajut siinä reunassa on este ja toisekseen niistä tulee sanomista.

Jos pelto on osaksi sinun, niin se on varmaankin vuokrattu ja saat siitä vuokraa? Jos et saa, niin sitten käyt sanomassa, että on muuten toisen tontin puolta eikä kuulu vuokrasopimukseen. Jatkossa sitten se viljelijä antaa siinä sinun puolella risukon kasvaa rauhassa.

Jos olet vuokrannut sen, siitä on sopimus olemassa, olet hiljaa, koska alue ei ole sinun hallinnassasi ennen vuokrasopimuksen päättymistä.

Se on viljelijänä v-maista olla, kun maanomistaja aukoo päätään siitä, että risuja raivataan ja toisaalta taas me tarkastajat rapsaistaan tulonmenetykset, kun pajut kasvaa pellolla.

Minua kyllä ottaa nyt päähän tämä työnteko tai mitä töitä tässä nyt tekee, kun tänne kirjoittaa mutta tämä työpaikalla olo.
Pakkohan se on mutta ei ole kivaa, kun ainoa motivaatio on se palkka, ettei pankki vie taloa.