Viestiketju: Runsassuolainen voi
Näytä yksittäinen viesti
  #5  
Vanha 13.02.2005, 14:00
bono bono ei ole kirjautuneena
Aktiivijäsen+++
 
Rekisteröitynyt: 13.05.02
Sijainti: South Sandwich Islands.
Viestit: 457
Perusasetus

Harvapa meistä syö varmaan haukifileitä niin usein että se terveysriskiä muodostais vaikka ne paistais runsassuolaisessa voissa.

Rasva on ihmisen elimistölle välttämätöntä eikä sitä tule välttää vaan pyrkiä käyttämään hyviä (tyydyttymättömiä eli juoksevia) rasvoja. Voi ei toki ole sellainen.

Suola ei ole lisäaine vaan valmistusaine. www.elintarvikevirasto.fi. Suurin osa kaupan ruokaöljyistä on raffinoitu eli ne kemiallisesti käsitelty niin että niissä ei ole mitään hyviä rasvan ominaisuuksia jäljellä.

Voi ei sinänsä ole sen terveellisempää kuin kevytlevitteet, kevytlevitteet tosin sisältävät yleensä runsaasti ravintohyödyltään huonoja hiilihydraatteja mutta tyydyttyneitä rasvoja niissä on vähemmän kuin voissa.

-^-^-^--^-^-^-^-^-^-^-^-^-
<bono length="190" weight="105">
<email> -bono-@city.fi </email>
</bono>

Edited by - bono on 13/02/2005 14:01:37
Vastaa lainaten