Viestiketju: nissan king cap topic
Näytä yksittäinen viesti
  #2512  
Vanha 13.02.2016, 21:31
Jonke Jonke ei ole kirjautuneena
Aloittelija
 
Rekisteröitynyt: 08.02.16
Sijainti: Iänekoski, Suomi
Viestit: 12
Perusasetus

-99 King Cabin kanssa otetaan ensikosketuksia korkeamman maavaran elämään. Aiempaa kokemusta maastureista ei oikeastaan ole, mutta "tälläst mää oon aina halunnu" ja tämä oli ensimmäinen kalliimpi autoni, aikaisemmat ollut maksimissaan 2 tonnin vehkeitä ja viimeiset 3-4 vuotta on tullut vedettyä 300-600 euron autoilla n. 50 000 km

Click image for larger version

Name:	kc.jpg
Views:	613
Size:	146,9 Kt
ID:	67891

KC on suhteellisen hyvässä kunnossa ikäisekseen ainakin ruosteiden puolesta luultavasti uutena tehdyn ruostesuojauksen ansiosta. Ainoat isommat ruosteet on takakaarien kohdalla, niinkuin aika monissa näissä tuntuu olevan. Mittarissa aikalailla tasan 300 tkm ja konekin tuntuisi olevan vielä ihan hyvässä tikissä. Vaihdetuista osista ei ollut oikein muuta tietoa, kuin että kytkin ja etujarrut on laitettu uusiksi parin vuoden sisällä. Saappa nähä, millon on sitten esim. turboremppaa tiedossa. Syöttöpumput näissä taitaa kestää aika pitkälle? Dieselit on sen verran vieraita, että en oikeastaan vielä ole edes perehtynyt syöttöpumpun toimintaan. Pystyykö noiden kulumista ennaltaehkäisemään mitenkään ja mitä korjaus maksaa rikkoontumistapauksessa?

Napalukot tuosta sanoi sopimuksen irti jo ensimmäisenä iltana, mutta ne tuossa on purettuna ja uudet käytetyt on tulossa, jos kestäisi paremmin (tai toinenhan noistakin varmaan on vaan rikki). Sitten pääsee edes vähän vielä testaamaan maasto-ominaisuuksia tälle talvelle.

Ensimmäisenä haaveena olisi hankkia 15x10 vanteet ja 31x10.5 kumit siihen päälle. Ehkä ensi tilistä. Myöhemmin haaveena lisätä maastokelpoisuutta, mutta niin, että on vielä myös järkevä käyttöauto. Lisäksi olisi hienoa käydä peltiosat, ja putsata ruosteesta ja maalata/pinnoittaa, sillä ajattelin pitää autoa vähän pidemmän tovin.

Aika laiska kyllä on, onko näille mitään helppoa virityskeinoa?

Viimeksi muokannut Jonke : 13.02.2016 21:36 Perustelu: kuva
Vastaa lainaten