Näytä yksittäinen viesti
  #54  
Vanha 16.01.2016, 12:00
Gary Grand:n Avatar
Gary Grand Gary Grand ei ole kirjautuneena
Arvostettu jäsen
 
Rekisteröitynyt: 10.11.04
Sijainti: Petäjävesi, Finland.
Viestit: 2.865
Perusasetus

Valitettavasti se sun ja lapsen elämä tulee olemaan tuota pallottelua tulevaisuudessakin.
Meillä tilanne on nyt jokseekin stabiili. Pojat on mulla joka toinen vkloppu ja yhtenä arki-iltana viikossa.. Tätä on ns. "yhteishuoltajuus". Yhteistä tuossa on aika vähän, niinkuin voi ihan noista luonaolomääristä päätellä.

Jos luonaoloja olisi enemmän(7-9 yötä/kk), niin etähuoltaja saisi hyvitystä elatusmaksuista ja tässä kohtaa ei onnistu niin minkäänlainen neuvottelu.

Lähihuoltajaksi määrätty pystyy aika pitkälti sanelemaan sen määrän, mitä haluaa lapsia "antaa" etähuoltajalle. Vaikka mun tapauksessa exä ei pysty osoittamaan mitään syytä miksen voisi poikien kanssa enemmänkin olla. Jos se ei halua luopua osasta elatusmaksua, niin ei ole mikään pakko antaa lapsia etähuoltajalle, muuta kuin tapaamisoikeuden verran.

Elatusmaksu yhdestä lapsesta ei ole kovin iso, mutta kerropa se neljällä.. Alkaa olla jonkinmoinen rahamäärä mistä kuukausittain puhutaan. Mut on todettu omien jälkeläisten suhteen maksukyvyttömäksi kokonaissumman suuruuden takia. Ja kyllä on siltä tuntunutkin. Tili on muutamassa kuussa ollut kuiva kuin beduiinin sandaali jo viikon tilipäivän jälkeen. Laskuja on saanu siirrellä sellaseen aikaan kun rahaa sattuu taas löytymään ja omaisuutta on tullu myytyä ahkerasti elämän rahoittamiseksi.

Ja kyllä.. Ainoa asia millä noita luonaoloja lasketaan maksuja laskettaessa on luonaolo-YÖT. Vaikka lapset olisi etähuoltajalla joka ainoa arkipäivä ja pari vkloppua päälle, mutta lähihuoltajalla yöt, niin etähuoltaja maksaa.

No, nyt alko taas vituttaa...
__________________
Valitsemaanne aivosoluun ei juuri nyt saada yhteyttä, olkaa hyvä ja yrittäkää myöhemmin uudelleen.