Ja paistajaisiaen kyytipojaaks jotain vettä väkevämpää....
Aina parempi jos leivin- tai haudutusunnissa.
Toinen sian palanen vedetty leivinuunista ulos.
Ja jos paistat kivellä niin T:roviilit rautaa vuoan alle että ilma kiertää alapuolellakin, muuten palaa pohjalta......
Mä olen antanut mennä jälkilämmöillä leivinuunissa sisälämpötilan reilusti yli 85oC joskus jopa 90oC:een.....
Ainakin kypsää, mureeta ja hyvää......Ja vielä kun sika kelpais muslimeillekkin.....

ps.
Tasapuolisesti kaikille "mustaa" ja p@s#@@ joulua......

Ja kaikille kinkun raa´aksi jättäneille.......

Punaninen väri on katastrof...... Ainakin mun ruuansulattamolle jos puhutaan siasta.
Ruokailun jälkeen se näkyy tovin kuluttua varpusparvena pöntössä......