Viestiketju: Kinkun paistaminen
Näytä yksittäinen viesti
  #36  
Vanha 24.12.2015, 03:22
H_Nietu H_Nietu ei ole kirjautuneena
Banned
 
Rekisteröitynyt: 28.02.04
Sijainti: Helsinki, Finland.
Viestit: 1.994
Perusasetus

Pitkääään ja miedolla lämmöllä paistopussissa....


Ja paistajaisiaen kyytipojaaks jotain vettä väkevämpää....
Aina parempi jos leivin- tai haudutusunnissa.
Toinen sian palanen vedetty leivinuunista ulos.
Ja jos paistat kivellä niin T:roviilit rautaa vuoan alle että ilma kiertää alapuolellakin, muuten palaa pohjalta......
Mä olen antanut mennä jälkilämmöillä leivinuunissa sisälämpötilan reilusti yli 85oC joskus jopa 90oC:een.....
Ainakin kypsää, mureeta ja hyvää......Ja vielä kun sika kelpais muslimeillekkin.....
ps.
Tasapuolisesti kaikille "mustaa" ja p@s#@@ joulua......
Ja kaikille kinkun raa´aksi jättäneille.......
Punaninen väri on katastrof...... Ainakin mun ruuansulattamolle jos puhutaan siasta.
Ruokailun jälkeen se näkyy tovin kuluttua varpusparvena pöntössä......

Viimeksi muokannut H_Nietu : 24.12.2015 04:06
Vastaa lainaten