Näytä yksittäinen viesti
  #342  
Vanha 05.12.2015, 02:35
Häänrik:n Avatar
Häänrik Häänrik ei ole kirjautuneena
Veteraani+++
 
Rekisteröitynyt: 31.12.10
Sijainti: PERÄseinäjoki
Viestit: 2.197
Perusasetus

Noniin kirjoitellaas taas hieman vaikka tuo mun kymmensormijärjestelmä (8 ettii ja 2 kirioottaa) Koki pienen väliaikaisen henkilöstövähennyksen.

tuossa berttaa rakennelles on sen verta tullu pyöriteltyä rälläkkää että on alannu liikaa luottamaan siihen, ja eiköhän käyny niin että nappas raudanpalaan kiinni ja etusormi teräsuojan ja laikan väliin niin että laikka oli vielä leikkaavassa asennossa. jokainen varmaan arvaa miten hyvin tuollainen millin laikka leikkaa rautaa, saati sormea.
juoksin tupaan ja huusin emännälle että tuu tänne, sormi on vähä vituillaan. molemmilla teki vähän pahaa ja kun päästin kraanasta vettä siihen niin alko näkeen vauriot kunnolla Siinä ku sai sormen veren seasta esille nii melkeen yhteen ääneen emännän kans torettihin jotta "sehän meni aiva vituiksi" Aiheutti kyllä pienen repeemisen kaiken kurjuuden keskellä

Jää kyllä ikuinen muisto, kolmasosa sormen paksuudesta syvyinen pari milliä leviä leikkausjälki, samoiten kynsi leikkaantu kans. Torettihin jotta ei viitti päivystystä vaivata, ei niillä varmahan vehkeitä oo millä täytehitsais ehejäksi Muutama nappi naamaan ja muutama sekunnin mittanen puhallus toholla nii lakkas veriki vuotamasta. Justihin mietiin jottaku sais tuon kolon kovetettua jollaki pikaliimalla ihan kivikovaksi, nii sillois näppärä huomenna firman pikkujouluus aukoora työkavereille pulloja Näitä sattuu..

Mutta! saimmä jotaki aikaaseksiki! panhardille löysin omasta mielestä sellaasen kohoran jossa se mahtuu olemaan. Tekaisin ja nukersin tuollasta kiinnikettä:



Tuo taaempi levy tuloo murikkahan asti kiinni vastaanottamahan akselinsuuntaasia rasituksia:



Alaosan boksasin kanssa. pari kuranpoistoreikää tein



Mitä meinaatta kestääkö? 4mm matskua. jos tuosta vetää aksilahan pari-kolme kolmiojäykkäriä? vinssateshan nää joutuu lujille.
Saa nähärä mitä katsuri meinaa mun saumoosta, jotta pitääkö vierä sitte häntä kopien välis oikeeseen hitsaamoon

Ainiin, taka-akselin alakorvakot tuli kans boksattua. samalla heitin väriä siihen, ja vähä runkohonki. Tuttu väriteema musta-hopea jatkuu



Liitetiedostot
Click image for larger version

Name:	PC060047.jpg‎
Views:	3607
Size:	97,7 Kt
ID:	65952   Click image for larger version

Name:	PC060048.jpg‎
Views:	3600
Size:	53,9 Kt
ID:	65953  
__________________
Jos sulla on vasara, mikä tahansa on naula. Jos sulla on hitsauskone, mikä tahansa on ihan mitä tahansa haluat sen olevan.
Toyota crown rs50
OmJ40 kilpuri. (Lähetään vaikka nollasta)
Plus muita romuja

Viimeksi muokannut Häänrik : 05.12.2015 02:39
Vastaa lainaten