Lainaus:
Alkuperäinen kirjoittaja Danlig
Lihan kuumentaminen sisälämpötilaltaan yli 80 °C tai pakastaminen yli kuukauden ajan alle −18 °C:n lämpötilassa tappaa loiset, minkä jälkeen liha on turvallista syödä. Suomessa kuitenkin esiintyy trikiinilajia, joka kestää pakastamista, joten ainoa varma keino estää trikiinitartunta on kuumentaa liha kunnolla. Kotipakastimen teho ei riitä trikiinien tappamiseen
T:Wikipedia
|
Eli pari kuukautta -32°C ja lihan voi lappaa sulattuaan suuhun ilman vaaraa
__________________
Positiivinen rasismi?
Jos ei natiivi pyytää jotain se pitää antaa ja vähän päälle, ettei vaan olisi rasisti ja pilaisi ihanaa monikulttuurisuutta.
Jos natiivi pyytää jotain se pitää kieltää ja vähän päälle, ettei vaan olisi rasisti ja pilaisi ihanaa monikulttuurisuutta.
|